E-shop

Homeopatické léky přímo na míru podle vašich specifických potíží

Online konzultace

Nabízím možnost poradenství online přímo z pohodlí vašeho domova

Telefonické poradenství

Případně můžete také využít moji nabídku telefonické konzultace

Internetová poradna

Je ideální například pro moje stálé klienty pro dobu mezi kontrolami

Homeopatie a homeopatická poradna Praha 5

Homeopatie je stará přibližně 250 let a základním principem je, že se „podobné léčí podobným“. Homeopaté Homeopatie a homeopatická poradna Prahaobjevili léčivé schopnosti u stovky substancí a propracovali rozsáhlý soubor léků, které se hodí na většinu lidských poruch a nemocí. Příznaky a symptomy nejsou samostatnou nemocí, ale jsou indikátory pro léčení nemoci. Homeopatické léky se připravují tzv. potencováním účinné přírodní látky (rostliny, živočišné extrakty, minerály) – jejím ředěním. Proto jsou takové léky bez jakýchkoli vedlejších účinků a jsou bezpečné, můžou je užívat i děti a těhotné ženy. Homeopatie ukázala, že může léčit jak poruchy myšlení a cítění, tak i fyzické obtíže – akutní i chronické.


Homeopatická léčba je i léčba duše

V klasické homeopatii není nemoc chápána jen jako oslabení, ale jako nevyřešený problém - dávné trauma z dětství i dospívání ale i běžná životní traumata a potlačené emoce. Které se během života hromadí. Základem filozofie klasické homeopatie je myšlenka, že nemoc je součástí našeho vývoje a k životu patří. Je výsledkem toho, jak jsme žili a jak žijeme. Klasická homeopatie bere člověka a jeho nemoc jako celek, že se člověk (i nemoc) v průběhu času mění a potřebuje pokrýt určité části života různými homeopatickými léky. Protože jsou zcela bezpečné a bez jakýchkoli vedlejších účinků, může tyto léky brát neomezeně a s přihlédnutím ke svému vývoji (emocionálnímu a fyzickému stavu).

Pomocí homeopatie můžete tedy řešit i věci dávno prožité – ublížení, ztráty, bolesti – i věci ještě neprožité – především potlačené pocity. Pomocí homeopatie lze řešit i aktuální těžkosti a problémy – úzkostné a depresivní stavy, partnerské vztahy, problémy se sebevědomím, se sebeovládáním, žárlením.

Homeopatie je velmi rozšířená v Německu, ve Francii i v Anglii, kde má dlouholetou tradici a studuje se na univerzitrách jako samostatný obor. U nás před rokem 1989 oficiálně neexistovala a dodnes si razí cestu mezi lidi velmi pomalu. Je to velká škoda, protože je to regulérní léčba, kterou používají velmi často i lékaři.


Ceník a průběh homeopatického sezení

Homeopatická léčba zahrnuje hodinové sezení – rozhovor o problému a následné doporučení homeopatického léku společně s poučením jak lék užívat. Na závěr se určí interval, kdy proběhne další sezení. Interval závisí na aktuálním stavu člověka, jeho problémech a potřebách. Sezení probíhá v klidném prostředí rodinného domu v Praze 13 Řeporyjích, bezproblémové a bezplatné parkování přímo před domem. Přesná adresa, kontaktní informace a dopravní spojení zde.

V případě objednání se na homeopatické sezení je nutné dát vědět alespoň 24 hodin předem, že nemůžete přijít na sezení.


Co mohu od léčby očekávat?

homeopatie Praha, homeopatická poradna

Většinou dochází nejprve je zhoršení stavu - asi po třech dnech od podání léku. To je známka, že na léčbu organismus dobře reaguje a během dalších dnů  se stav upraví a tělo a mysl se začnou léčit.  Nejprve si tělo léčí staré uložené problémy psychické, citové a až pak přijdou na řadu problémy fyzické.

Potíže ustupují v opačném pořadí než jak se objevovaly, tzn. že ty nejnovější odcházejí jako první. Např: ekzém - alergická rýma - astma - alergická rýma - ekzém. Po léku se např. může objevit příznak dávné rýmy a pak ekzému. Toto přechodné zhoršení je nutné, aby dávné a nevyléčené (nebo potlačené) symptomy byly vyřešeny a nepůsobily v těle další nemoci.

Jakmile se tělo očistí a zbaví starých "nánosů" pomocí homeopatických léků, dochází k procesu uzdravování. Doba uzdravení  je individuální, proto je dobré být s homeopatem v kontaktu a docházet na kontrolu i v případě zlepšení stavu. Nejlépe do doby, až se klient cítí opravdu zdravý a ukončí léčbu.

 

Homeopatické léky vyrobené na míru podle vašich specifických potíží!

Podle vašich specifických potíží a zdravotních problémů pro vás vyrobím homeopatický lék. Dodán bude na vaši adresu v lahvičce 30 ml nebo 150 ml s kapátkem a s popisem použití. Problémy a potíže je zapotřebí pečlivě popsat, aby bylo vaše homeopatikum adekvátní a neminulo se účinkem. Lék je možné zakoupit zde na stránkách nebo rovnou při návštěvě homeopatické poradny. Cena takto připraveného léku je pak 250 Kč za lahvičku 30 ml nebo 350 Kč za lahvičku 150 ml.

homeopatika e-shopMagistra Johana - homeopatika a homeopatické léky

Chcete poradit?


Pokud můžete, uveďte prosím i telefonní kontakt, e-mailová komunikace je někdy příliš zdlouhavá a komplikovaná. Mobil beru pořád, pokud mám klienty, volám zpět, jakmile je to možné. Volat můžete denně mezi 9 a 21 hodinou, včetně víkendů. Samozřejmě lze i e-mailem, telefonicky je to ale pro Vás i pro mě efektivnější.