…hotel na samotě u lesa

Aktuální nabídka ubytování a služeb

Co chystáme a připravujeme? Máme pro každého něco…

Dobré jídlo dělá hezčí den
Nezepomeňte si rezervovat stůl
denně 11:00 - 21:00 hodin
parkování u hotelu
steaky i kachna
sezónní speciality

Rodinný hotel u lesa na Šumavě

Wellness hotel České Žleby je ideálním místem pro chvíle odpočinku a relaxace. Magické prostředí Šumavy, komfortní ubytování, výborná kuchyně, adventure golf, tenisový kurt, dětské hřiště, bazén a saunový svět – to je ta pravá kombinace pro Vaše chvíle oddechu.

V Hotelu & Wellness České Žleby se nudit určitě nebudete!

Ubytování

Hledáte romantický pokoj na víkend ve dvou, nebo přijedete celá rodina i s dětmi?  Všechny pokoje mají vlastní koupelnu a wifi připojení. Ani z jednoho to nebudete mít daleko do wellness části hotelu, a nakonec ani do hotelové restaurace nebo na prostornou terasu. Postaráme se o vás tak, že nebudete chtít jet domů.

Restaurace

U nás máme pro každého něco. Jen co otevřete oči, budete se těšit na snídani. Ty naše jsou opravdu vydatné. S teplými i studenými pochoutkami splní vše, co si pro den strávený na horách zasloužíte. Je jen na vás, jestli s námi budete i obědvat a večeřet. Naši kuchaři v čele s Láďou a Radkem pro vás připravují každý den skutečné gurmánské zážitky!

Wellness

Užijte si po procházce chvíle odpočinku v bazénu nebo ve vířivce, dopřejte si uvolňující masáž. A co sauna? Také ji milujete? Právě pro Vás dokončujeme zbrusu nový saunový svět. A věřte, že se máte na co těšit.

Firemní akce, oslavy a svatby

Naše konferenční a školicí prostory jsou vhodné pro jakékoliv oslavy, školení, svatby i setkání. Ať už plánujete malý workshop nebo konferenci pro 70 lidí, svatbu nebo rodinný oběd, my to zařídíme. Hotel České Žleby  disponuje vlastním parkovištěm.

Aktivity

Pro oddych tu máme 18ti jamkové minigolfové hřiště nebo zbrusu nové multifunkční hřiště na tenis, házenou, kopanou a badminton, to vše s nádherným výhledem na hřebeny Šumavy.  V okolí hotelu je spousta stezek pro pěší i cyklo turistiku, v zimě udržované běžecké stopy.

Darujte odpočinek uprostřed přírody na Šumavě

Věnujte blízkým nezapomenutelný dárek v podobě poukazu na pobyt v hotelu České Žleby.

Užij si Šumavu

Řekli o nás

Spokojenost hostů je u nás na prvním místě