Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies (viz Podmínky používání). Cookies jsou nutné pro fungování webu. Rozumím

Classic Hotel, Restaurace 

Pohodlné a levné ubytování v moderním hotelu

více informací

Potěšení pro Vaše chuťové pohárky

více informací

Nevšední zážitky plné dokonalých chutí a okouzlující atmosféry jen pro Vás

více informací


Ubytování

Ubytování v našem rodinném hotelu je levné, a přitom komfortní. Můžeme Vám nabídnout 15 komfortně vybavených pokojů s vlastním sociálním zařízením. Abyste se u nás cítili co možná nejpohodlněji, nechali jsme pokoje obohatit o TV, jež Vám během cest zajisté dobře poslouží.

Více o ubytování

Restaurace

Vždy jsme byli o krok před konkurencí, a proto naše restaurace nabízí jen ty nejkvalitnější pokrmy z čerstvých surovin. Tým kuchařů, oceněný několika kuchařskými cenami, pro Vás vykouzlí pokrmy na které jen tak nezapomenetea zajisté se do restaurace Classic rádi vrátíte opět potěšit Vaše chuťové buňky.

Více o restauraci

Catering

Cateringu se věnujeme již víc než 9 let a naši práci děláme s maximální precizností. Zakládáme se na čerstvosti našich surovin a pokaždé se našim klientům snažíme nabídnout něco speciálního. Na výběr jsou mnohá jídla včetně tradičních pokrmů, ale také exotických specialit.

Více o cateringu

Rezervace ubytování


V krátkosti o nás

Rodinný hotel Classic nabízí ubytování v Novém Bydžově, který leží kousek od Hradce Králové. Příjemné prostředí rodinného hotelu s restaurací, 15 komfortně vybavených pokojů s vlastním sociálním zařízením a celková kapacita 40 lůžek - to vše Vám nabízí Hotel Classic.

Více o nás

Novinky

Archiv aktualit


Rychlé kontakty

Volejte: +420 739 339 350  Pište: info@hotel-classic.cz Hotel Classic U Památníku 1185 504 01 Nový Bydžov Všechny kontakty

nahoru