tel: (+420) 603 148 531,  (+420) 352 327 100

| CZ | ENG | DE |

Ubytování Loket

Společnost GOETHE TOUR Vám nabízí ubytování v hotelovém komplexu F&F Hotels Loket ( St. Florian a Císař Ferdinand
a Hotel U Bílého Koně ) v romantickém městečku Loket.

Hotel Císař Ferdinand

Nově zrekonstruovaný hotel se nachází v objektu bývalé sladovny loketského pivovaru. Zrekonstruován byl na základě původních plánu Antona Thuna z počátku 20. století. Na pivovarskou tradici bylo navázáno a součástí hotelu je rodinný Pivovar Svatý Florian. Hotel se nachází v centru....

Hotel Císař Ferdinand

Hotel St. Florian

Hotel St. Florian se nachází na náměstí středověkého městečka Loket. Dřívější objekt loketské požární zbrojnice byl kompletně zrekonstruován a patron hasičů mu poskytl své jméno. Objekt je součástí MPR Loket a patří mezi kulturní památky České Republiky.

Hotel St. Florian

Hotel U Bílého Koně

od 1.4. 2018 máme v naší rodinné firmě ještě přírůstek o 1 hotel s obrovskou historickou tradicí a krásnou terasou s romantickým výhledem na řeku Ohři a do údolí -  Zde slavil J.W.Goethe svoje 74 narozeniny s Ulrikou von Lewentzow

Hotel U Bílého Koně

Pivovar Svatý Florian

Rodinný pivovar Svatý Florian je součástí hotelu Císař Ferdinand, který se nachází v prostorách původní sladovny, dnešní pivnice. V lednu roku 2011 se pivovarský hotel dočkal zvětšení prostor i nabízeného sortimentů piv, nyní se v pivovaru dočkáte světlé i tmavé jedenáctky a špekového piva třináctky.

Pivovar Svatý Florian

Lihovar U Bílého koně

Rodinný lihovar a pěstitelská pálenice situovaná v hotelu U Bílého koně v Lokti. Nabízíme pálení kvalitního alkoholu se zaměřením na lokální suroviny.

 

Lihovar U Bílého koně

Grilování selátka

Každý čtvrtek od 17:00 hodin se na terase hotelu Císař Ferdinand můžete zúčastnit otevírání slovanské podzemní pece. Tu nenajdete nikde jinde na území ČR.Sněz co můžeš a bav se připraveným doprovodným programem.

Grilování selátka

Svatby v Lokti

Kompletní uspořádání svatební hostiny dle Vašich představ v Lokti nad Ohří. Ať už máte zájem o malou nebo velkou svatbu, obraťte se na naší svatební koordinátorku, která vám pomůže se zajištěním tohoto významného dne.

Svatby v Lokti

Hrad Loket

Hrad Loket je románsko-gotický hrad s expozicí stavebního vývoje hradu, muzeem historického porcelánu a historických zbraní. Z románského období se zachovala románská věž a především torzo nejmenší rotundy na území ČR.

Hrad Loket