Hotel ELZET

Jsme oáza na Vašich cestách
Hotel
Hotel

Hotel ELZET Vám nabízí 3 třílůžkové pokoje a 12 dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj je vybavený TV se satelitním přijímačem, Wi-fi připojením k internetu zdarma a vlastním sociálním zařízením s vysoušečem vlasů. 

Restaurace
Restaurace

V naší restauraci si můžete pochutnat jak na tradiční české tak i mezinárodní kuchyni. Díky našim regionálním receptům jsme získali certifikát projektu Czech Specials. Naší další chloubou jsou prvotřídní hovězí steaky připravované na lávovém grilu a rybí speciality z čerstvých ryb z vlastních sádek. S radostí Vám oznamujeme, že naše píle a poctivost byla oceněna v podobě zařazení naší restaurace do prestižního Maurerova výběru – Grand Restaurants. Restaurace má kapacitu 102 osob s kruhovým barem. V létě jsou k dispozici dvě zahrádky s květinovou výzdobou.

Služby
Služby

SPOLEČENSKÉ AKCE, OSLAVY, VEČÍRKY, ŠKOLENÍ
Při příležitosti společenských akcí je hostům k dispozici prostor oddělitelný od restaurace pomocí paravanů s kapacitou 50 míst. V případě větších oslav či večírků Vám rádi pronajmeme restauraci celou.CATERINGNabízíme firmám, institucím i jednotlivcům komplexní zajištění cateringových služeb, bez zbytečných stresových, finančních i časových zátěží. Realizace cateringových specialit včetně doprovodných služeb. Přejete si jen malé pohoštění pro pár přátel domů? Ano, i to je možné, protože pro nás není žádná zakázka příliš malá.
Dle Vašeho přání a požadavků sestavíme vždy nabídku individuálně.

Skupiny
Autobusy, skupiny

U nás na Elzetu s radostí přivítáme autobusy kdykoliv - každý den. Pro cestovní skupiny jsme vytvořili speciální autobusové menu, jež usnadní výběr i včasnou přípravu pokrmů a tím i přesné dodržení časového plánu i pro neohlášené návštěvy. PROČ UDĚLAT ZASTÁVKU PRÁVĚ U NÁS?
Vhodná poloha u D3 na okraji Tábora
Velké parkovištěDostatečně velká kapacita restaurace
Příjemná atmosféra
Rychlá a přátelská obsluha zvládající Anglický a Německý jazyk
Budeme rádi když nás s předstihem zkontaktujete ohledně termínu a času Vaší návštěvy, aby vše hrálo k Vaší spokojenosti. 

Adresa

Měšice 474
39156 Tábor


Kontakty

Tel.: +420 607 343 463
        +420 602 663 112
        +420 702 086 560
Email: lucinka.dominova@seznam.cz


Otevírací doba

Restaurace:
PO-SO 9:00 - 21:00
NE 9:00 - 15:00