Hromosvody Praha

Naše firma Petr Pokorný – REHOS sídlí ve městě Praha a specializuje se na hromosvody. Ve městě Praha a v jejím širokém okolí dodáváme hromosvody různých typů a provádíme montáž hromosvodů a revize hromosvodů. Hromosvody však nejsou jediným naším zaměřením, dále nabízíme pokrývačské a klempířské práce a zajišťujeme hydroizolace střech. Na hromosvody se specializujeme již řadu let, naši vyškolení pracovníci mají s hromosvody již mnoho zkušeností. V naší široké nabídce si můžete vybrat hromosvody z materiálů pozink, hliník, měď a nerez. Hromosvody – montáž hromosvodů a revize hromosvodů, stejně jako naše další činnosti – klempířské práce, hydroizolace střech a další služby, realizujeme formou kompletní dodávky na klíč.

Kontakt
K Velké Ohradě 916
Praha 5
PSČ 155 00
Fax: 251 556 001
Mobil: 608 979 580
E-mail: rehos@seznam.cz

Montáž hromosvodů

Specializujeme se na hromosvody a zajišťujeme montáž hromosvodů a hromosvodových soustav. Montáž hromosvodů provádí naši zkušení zaměstnanci, kteří kladou důraz na kvalitní a zodpovědné odvedení práce. Montáž hromosvodů realizujeme dle časových možností zákazníka. Na profesionální montáž hromosvodů jsme těmi pravými odborníky!

Revize hromosvodů

V souvislosti s hlavní specializací naší firmy, kterou je montáž hromosvodů, provádíme také opravy a revize hromosvodů a hromosvodových soustav. Kromě revize hromosvodů také čistíme žlaby, opravujeme komíny a fasády. Revize hromosvodů provádíme dle norem Evropské unie. V oblasti revize hromosvodů vám rádi poskytneme odborné poradenství.

Klempířské práce

Provádíme klempířské práce a zajišťujeme montáž nejrůznějších klempířských prvků. Klempířské práce zahrnují výměnu klempířských prvků jako jsou žlaby, svody, lemování komínů a další. Často jsou klempířské práce spojeny i s částečným rozebráním střechy. Klempířské práce provádíme s důrazem na kvalitu odvedené práce a spokojenost zákazníka.

Hydroizolace střech

Hydroizolace střech jsou vedle montáže a revize hromosvodů a specializace na klempířské práce další významnou oblastí našeho působení. Zaměřujeme se především na hydroizolace střech plochých a v rámci hydroizolace střech provádíme pokládku foliových a živičných systémů. Pro hydroizolace střech používáme výhradně kvalitní a osvědčené materiály.