Hromosvody MK - Kompletní dodávka a montáž pasivních a aktivních hromosvodů - výškové práce

Hoštická 91 , 642 00 Brno, tel./fax: 547 227 729, e-mail: krasensky@hromosvodymk.cz

Hromosvody MK - Kompletní dodávka a montáž pasivních a aktivních hromosvodů - výškové práce

Hromosvody MK

Bouřka není v našich zeměpisných šířkách nic výjimečného, zvláště v letních měsících. Pokud uvažujete o investici do ochrany proti tomuto přírodnímu živlu či potřebujete firmu na výškové práce, je pro Vás firma Hromosvody Milan Krásenský tou nejlepší volbou.

Montáže hromosvodů

Naše společnost se specializuje především na hromosvody, konkrétně nabízíme kompletní dodávku a montáž pasivních i aktivních hromosvodů (Helita, Indelec a Dat Controler). Používáme kvalitní a bezpečné materiály - pozinek, měď, hliník a nerez – i proto zaručujeme garanci nejvyšší kvality. Součástí každé dodávky hromosvodu je projektová dokumentace a jeho pravidelná revize.

Výškové práce

Zabýváme se profesionálně také výškovými pracemi. Provádíme zejména spárování a nátěr panelových objektů, nátěry sloupů vysokého napětí, ochranu objektů proti ptactvu, čištění a natírání okapů i střech i klempířské práce. Máme vybavení na jakékoliv výškové práce, kontaktujte nás a určitě se domluvíme.

Proč zvolit nás?

Firma Hromosvody Milan Krásenský působí na českém trhu již od roku 1990. Na problematiku hromosvodů a výškových prací se zaměřuje tedy celých 18 let. Dá se bez nejmenších pochybností hovořit o mimořádných zkušenostech z tohoto oboru, kterými disponuje málokterá firma. Naši zaměstnanci mají mnoho let praxe a odvádějí svou práci precizně a zodpovědně.

 

 

Pořiďte si nové hromosvody u nás nebo si objednejte jakékoliv výškové práce. Spokojenost bude na obou stranách!

 

 

HROMOSVODY - Milan Krásenský HROMOSVODY - Milan Krásenský HROMOSVODY - Milan Krásenský HROMOSVODY - Milan Krásenský

Montáže hromosvodů – záruka 6 let

Specializuejeme se na hromosvody již přes 20 let. Montujeme nové hromosvody, opravujeme stávající hromosvody, provádíme i revize hromosvodů. Preferujeme použití nových kvalitních materiálů – nerez ocel, měď, hliník či jeho slitiny. Na všechny své hromosvody, ať už pasivní či aktivní, poskytujeme záruku 6 let. Jejich životnost je však mnohem vyšší. Firma sídlí v Brně, zakázky realizujeme v širokém okolí.

Kontakt

Milan Krásenský
IČ:11473436
Hoštická 91 , 642 00 Brno

Mobil: 602721094
E-mail: krasensky@hromosvodymk.cz

Bookmark and Share

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
Nepřehlédněte: Výškové práce - Montáže hromosvodů -