POMŮŽEME Vám zhubnout tak, jako jsme pomohli tisícům spokojeným lidem po celém světě.

Limitovaná akce
platí pro den:
19. 04. 2024
facebook

Stiskněte tlačítko


a získávejte přes Facebook tipy ohledně hubnutí, udržení váhy a dobré kondice!

Moje zkušenost s hubnutím

Marie Kozáková

Jmenuji se Marie Kozáková, jsem certifikovaným poradcem na zdravou výživu a hubnutí. Nikdy jsem nebyla žádný "drobeček". Při výšce 159cm už na střední škole jsem měla 60-62kg. Při prvním těhotenství jsem přibrala 25kg, něco málo jsem zhubla a hned jsem otěhotněla s druhým synem a přibrala dalších 15kg (to jsem se hlídala). V té době mi ani těch pár kil navíc nevadilo (byla jsem mladá a „krásná“). Soustavné poznámky manžela na mé „pneumatiky a zadek jak míchačka“ a podobně, mne přivedly k tomu, že jsem začala hledat diety. Výsledek byl 20kg dolů, při velice drastickém hladovění, ale dokázala jsem to natruc manželovi. Nějakou dobu jsem si váhu držela potom kilo po kilu opět nabírala, opět hladověla, ale nikdy jsem to nenechala dojít nad 70kg.

Pak jsem znovu otěhotněla, má váha byla tehdy 65kg, při těhotenství (dvojčata) jsem nabrala 18kg. Něco jsem zhubla prostě běháním kolem dětí, ale stále jsem měla kolem 70kg, následovala zase dieta a za nějakou dobu jojo efekt . S přibývajícím věkem se přidávaly problémy jako bolesti zad, hlavy, velká únava a k tomu ještě později problémy spojené s memopauzou, kdy jsem začala nekontrolovatelně jíst a tím pádem ještě příbírat na váze.

Nechtěla jsem se s tím smířit, že ve svém "pokročílém" věku nebudu atraktivní a přitažlivá pro manžela. Před pěti lety jsem se dostala k těmto programům a nevěřila jsem, že budu při nich hubnout, budu plná energie, cítit se dobře a hlavně nehladovět. Zhubla jsem si 11kg, od té doby si prostě bez problému váhu držím.

Je skutečně neuvěřitelné jak prostřednictvím jednoduchých a efektivních programů pro regulaci váhy, bez hladovění a jo-jo efektu, které mohou být přizpůsobeny individuálním potřebám jednotlivců podle jejich aktuální skladby těla jsou tak fantastické výsledky. Rozhodla jsem se proto, že s mou zkušeností pomůžu lidem, kteří mají problém s nadváhou, obecně s redukcí váhy a jsem připravena pomoci každému, koho zaujala moje zkušenost s hubnutím a rozhodne se, že s nadváhou skončí jednou a navždy.

Jsem připravena pomoci i Vám!

Výsledky našich klientů

Lucie Duchková

Duchková dříve

Je mi 28 let a celý svůj život jsem byla silnější, kulatější a neměla jsem příliš atraktivní postavu.

Duchková nyní Celou dobu jsem to tak nevnímala, až do té doby, co jsem porodila syna a chtěla po porodu zhubnout. Vyzkoušela jsem snad vše, koktejly z lékárny, tabletky na hubnutí, cvičení, které jsem nevydržela… vše bez úspěchu, až do té doby, než jsem začala hledat na internetu. A náhodou jsem narazila na centrum s podpůrnou asistencí. Tak jsem to zkusila, i když jsem tomu nevěřila a byla skeptická. Začala jsem s hubnutím. Vážila jsem 82 kg, boky, pas a hrudník jsem měla všude přes 100 cm a stehno 65 cm. A k mému údivu to zabralo, po půl roce jsem opravdu zhubla na 25 kg a obvody boků, pasu a hrudníku jsem celkově snížila o 59 cm.

Tím chci říct, že jsem ráda za to, že jsem vytrvala, a taky se budu snažit to udržet i nadále. Proto bych touto formou chtěla poděkovat za trpělivost, protože jsem byla dost náladová a utrápená. A tak jsem ráda, že to se mnou vydržela, protože se cítím báječně, když si mohu obléknout to, co mi už nebylo. Určitě to všem doporučuji zkusit.

Leona Vrbická

Leona Vrbická dříve Leona Vrbická nyní

Je mi 37 let. Po 2 dětech jsem hodně přibrala. Vyzkoušela jsem různé diety, ale nikdy jsem nevydržela a byla jsem hrozně unavená.

Jednoho dne jsem potkala svoji kamarádku a nevěřila jsem vlastním očím, jak mohla takto zhubnout, vypadat skvěle a mít tolik energie. Dala mi kontakt, kde mi hodně pomohli a dodávali mi sebevědomí. Za nedlouhou dobu jsem si upravila váhu podle svých představ a vytvarovala postavu o neuvěřitelných 64 cm a 18 kilo. Ted mám o 3 velikosti menší šatník a jsem maximálně spokojená. Zmizely migrény i bolesti žaludku. Chtěla bych poděkovat za podporu a vždy dobrou náladu. Moc mi pomohli. Váhu si budu udržovat i nadále, protože se cítím skvěle.

Petr Skála

Petr Skála dříve Petr Skála dříve

Celý život jsem sportoval, byť rekreačně, ale poslední dobou mi nadbytečná kila vadila nejen při sportu, ale i v běžném životě. Vyzkoušel jsem různé diety, a omezení v jídle, ale u ničeho jsem dlouho nevydržel, protože mi to vůbec nevyhovovalo a cítil jsem velké omezení ve stravě.

Se stravovacími plány tímto konceptem jsem se setkal před 5-ti měsíci, když jsem se zeptal mé bývalé manželky na tajemství změny její postavy. Představila mi celý koncept a já jsem neváhal to okamžitě vyzkoušet. Od začátku jsem byl nadšen z jednoduchosti, nárůstu energie, rychlé přípravy a skvělých výsledků. Vše mi maximálně vyhovovalo a ani mi nepřišlo, že redukuji váhu. Za 5 měsíců jsem snížil váhu o 13 kg a 40 cm po obvodech. Již nyní se cítím skvěle a při sportu a chůzi už mi velké břicho nevadí a máme dostatek energie i vitality, kterou můžeme využít pro naši aktivní dvouletou dceru.

dieta není řešení

Jak začít

Zní to velmi jednoduše. Stačí jíst nízkotučné jídlo a cvičit a kila půjdou snadno dolů. Než to ovšem sami zkusíte! Objevuje se jedna překážka za druhou a často své úsilí vzdáte, aniž si to uvědomíte. U nás, ale se svým problémem nejste sami, máme jednoduché revoluční řešení. V České republice je 21 % mužů a 31 % žen obézních. Když sečteme nadváhu a obezitu, vyjde nám u žen alarmující číslo 68 % a u mužů dokonce 72 %. Výskyt obezity a nadváhy je u nás vyšší než v evropském průměru.

Jisté však je, že většina z nás se cítí dost zmateně, když se chceme orientovat v dietách a hubnutí. A není divu – v televizi, časopisech a prostě všech médiích jsme doslova bombardováni nejnovějšími metodami hubnutí, které "zaručeně fungují". Reklamy nám většinou namlouvají, že při těchto metodách nemusíme téměř nic, a že bez problémů získáme lepší postavu za pár týdnů apod. Jak je tedy možné, že pořád tloustneme a tloustneme. Že by snad tyto snadné metody nefungovaly? Určitě Vám to je povědomé...

Každá cesta začíná prvním krokem. Jestliže tento krok neuděláte, je málo pravděpodobné, že budete hubení a mít atraktivní postavu.

Poraďte se s certifikovaným poradcem na výživu a hubnutí NEZÁVAZNĚ A ÚPLNĚ ZDARMA. Nezačněte s hubnutím dříve, než se nezávazně poradíte. Neničte si své zdraví nesprávným způsobem hubnutí. Běžné dnes je, že poradenství na hubnutí je zpoplatněno min. 250,- Kč na hodinu. Využijte limitovanou akční možnost.

facebook Šipka

Stiskněte tlačítko „To se mi líbí“ a získávejte přes Facebook tipy ohledně hubnutí, udržení váhy a dobré kondice!

Co můžete očekávat:

  • individuální přístup
  • dlouhodobé a pravidelné poradenství s osobním poradcem
  • zvýšení vitality, výkonnosti a energie
  • koncepce hubnutí vytvořená na základě vědeckých výzkumů a klinických studií
  • výsledky 3-4 kg a 3-4 cm po obvodech za měsíc
  • udržení dosažených výsledků
  • jedno zdravé jídlo již od 25kč. UŠETŘÍTE NAVÍC V DOMÁCÍM ROZPOČTU.

Začněte hubnout ještě dnes a získejte nezávaznou konzultaci s nejlepším řešením právě pro Vás.

Marie Kozáková

Marie Kozáková
Certifikovaný poradce na zdravou výživu a hubnutí

Tel.: +420 608 818 240
Email: marie.k@centrum.cz

Ráda Vám pomohu.

© 2018 HubneteSnadno.cz | Ochrana osobních údajů | Ihned.HubneteZdrave.com


Warning: file_get_contents(https://www.hubnete.cz/primapostava/kontaktni-formular): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 500 Internal Server Error in /data/web/virtuals/204849/virtual/www/index.php on line 234