Konečně . .. . . . . . . pravda!

Nemáte nadváhu, protože jste jedli příliš mnoho!

Máte nadváhu, protože jste nejedli dost!

To je pravda. Nejedli jste dostatek něčeho, co je pro naše tělo základní. Vašemu tělu schází něco, co potřebuje k tomu, aby bylo silné a zdravé-základní výživa. Takže, aby přežilo a žilo s nedostatečným přísunem živin, které mu dáváte, vaše tělo dělá tři věci:

První:  Zpomalí Váš metabolismus, aby Vás učinilo méně aktivní. Tímto způsobem uchovává energii a zbývající vzácné výživné látky. Proto se cítíte unaveni.

Druhá: Jako následek zpomaleného metabolismu začíná uskladňovat více tuků, protože si myslí, že hladoví.

Třetí: Jestliže má Vaše tělo nedostatek živin(dokonce jediné mikroživiny, která má udržet Vaše vlasy), tak to způsobí, že to zesílí váš hlad a chutě a doufá, že budete jíst potřebné živiny. Samozřejmě, že většinou sáhnete po nějaké dobrotě, po polotovaru nebo po podobném na živiny chudém jídle, které způsobilo nedostatek živin na začátku! Takže tím prodloužíte problém, zatímco ztrácíte zdraví, životní energii a pokračujete v nabírání váhy. 

Diety, omezení jídla, dělená strava, hypnóza, prášky na potlačení hladu a pod.... potlačují jen příznaky...  tělo se zhoršuje díky nedostatku živin vyplývajícího z omezení jídla. Další významný problém je masivní úbytek svaloviny souběžně s úbytkem tuků. Takže když znovu Váhu naberete (což se nazývá JO-JO příznak), tak přiberete jen tuky. (pokud přitom necvičíte jako blázen) Takže skončíte s ochablým tělem, které je ještě v horší kondici, než když jste začali. Plus se to podepíše i na Vašem zdraví, protože máte dokonce i méně živin k obnově buněk, což je ta počáteční příčina,  proč jste přibrali váhu.

Co je odpověď?

Potřebujete odstranit příčinu obezity na buněčné úrovni. Což Vám umožní se rychle zbavit tuků se zdravými návyky a udržet si stále ideální váhu.

Tady je řešení: Váš osobní program hubnutí a správné výživy.

Program je speciálně zaměřen na příčinu problému.... funguje na buněčné úrovni a rychle zregeneruje Vaše tělo a obrátí podmínky, které způsobily přibrání váhy. Výsledek je rapidní úbytek váhy, dramatický nárůst energie a vitality.

Váš život se změní k lepšímu.

Stačí jen vyplnit dotazník a školený poradce vám zavolá a domluvíte se na nejvhodnějším programu. Neváhejte, vyzkoušejte a výsledky uvidíte sami.                                          

                                                     Vstupte na  www.hubnete.cz/tela/osobni   

                                                                                       Lišta.cz: Registrací přes teno reklamní banner získáte 7.500 kreditů.

Novinky

Co je důležité pro správné hubnutí.

08.10.2009 23:10
K tomu , aby jsze zhubli  zdravě a trvale je za potřebí mít dostatek živin - vitamíny, minerální látky, stopové prvky, vláknina a další důležité látky pro správné fungování vašeho těla , které obsahují naše produkty. Je také zapotřebí dodržovat pitný režim(4dcl na 10kg váhy).Voda tvoří v...

Buněčná výživa zblízka.

08.10.2009 23:09
Buněčná výživa znamená výživný program, který je sestaven tak, že buňky v našem těle jsou plně vyživovány. Toto umožňuje našim buňkám růst, regeneraci a vykonávání své funkce s největší efektivností, která je možná. Výsledek je, že se cítíme a vypadáme lépe a jsem také schopni mít větší...