Úvodní strana

Rychlá půjčka – peníze ihned

Potřebujete peníze ihned? V bance Vás odmítli nebo potřebujete peníze co nejrychleji, bez složitého schvalování? U nás čekat nemusíte…své peníze dostanete prakticky ihned, a to do 24 hodin! Vyplňte nezávaznou objednávku a naši obchodníci se Vám ozvou s návrhem ideálního řešení vaší situace.

Další informace

Akční nebankovní hypotéka

Potřebujete nutně peníze, ale Vaši žádost o hypotéku v bance zamítli? My Vás neodmítneme! V dnešní moderní době je nejlepší alternativou akční nebankovní hypotéka. Na rozdíl od banky nám nemusíte dokládat Vaše příjmy, neřešíme registry dlužníků ani důvody vaší půjčky. Stačí jen mít nemovitost a my Vám peníze poskytneme!

Další informace

Vyplacení exekuce

Exekuce je nepříjemná situace, kterou by nechtěl nikdo z nás zažít. Pokud Vám však hrozí či pokud u Vás již exekuce probíhá, je asi jedinou možností, jak Váš majetek zachránit, její vyplacení.

Další informace

Půjčka bez doložení příjmů

Potřebujete půjčit peníze, ale z jednání s bankou máte husí kůži? Ceníte si Vašeho soukromí a nelíbí se Vám, že byste měli někomu cizímu podat kompletní přehled o tom kolik, kdy, kde a za co jste si vydělali a ještě vyděláte. U nás Vám takové jednání nehrozí! Všechny naše půjčky poskytujeme výhradně bez prokazování příjmů či nahlížení do registru dlužníků. Nevěříte? Přesvědčte se sami!

Další informace

Konsolidace půjček bez registru

Dlužíte peníze na více místech? Splácíte už tolik půjček měsíčně, že jste vlastně úplně ztratili přehled o tom, kolik peněz navíc komu zaplatíte? Pokud si chcete udělat pořádek ve vašich financích a zároveň ušetřit nemalou finanční hotovost na měsíčních splátkách, je pro Vás konsolidace půjček ta správná volba!

Další informace