Identifikační náramky, identifikační pásky

Nabízíme identifikační pásky a identifikační náramky pro nejrůznější příležitosti. Našim zákazníkům nabízíme evropskou kvalitu, vysoce pevné a lepivé TYVEK pásky. Vinylové a tkané pásky v extra gramáži a kvalitě.

Identifikační pásky TYVEK

Identifikační pásky TYVEK jsou někdy také nesprávně označované jako “papírové” pásky. Jedná se o nejpoužívanější identifikační náramky na trhu. K dispozici jsou ve dvou šířkách, 1” (2,5 cm) a 3/4” (1,9 cm). Naše pásky jsou opatřeny extrapevným lepidlem a perforací, aby bylo zamezeno jejich sundání z ruky návštěvníka. Identifikační pásky mají standardně předtištěnou číselnou řadu, což umožňuje lepší kontrolu i počítání. Nabízíme také variantu s útržkem identifikačního čísla - vhodné pro tomboly, losování, nebo zpětnou kontrolu vydaných kusů. TYVEK je voděodolný, “neroztrhnutelný papír”, představuje nejlevnější a zároveň velmi účinnou identifikaci.

Identifikační pásky VINYL

Identifikační pásky z materiálu VINYL nabízejí odolnější formu identifikace, než identifikační pásky z materiálu TYVEK. Jedná se především o vyšší mechanickou odolnost. Porušení identifikačního náramku je tedy složitější. Vinylové identifikační náramky jsou vhodné na vícedenní akce, případně tam, kde je potřeba vyšší míra zabezpečení. V nabídce máme náramky typu "WIDE FACE", tedy s rozšířeným prostorem pro potisk, z marketingového hlediska josu tedy rozhodně vhodnější, než obyčejné "rovné" pásky typu "L". VINYL je materiál natialergenní a antibakteriální. VINYLOVÉ identifikační náramky nabízejí vysokou míru bezpečnosti i odolnosti za rozumnou cenu.

Textilní identifikační pásky

Textilní identifikační pásky nabízejí luxusní variantu identifikace, která je navíc velmi bezpečná a nezkopírovatelná. Pásky jsou rovnou tkány do výsledné podoby. Nejedná se tedy o potištěné pásky, ale tkané u kterých nejde výrobek napodobit. Standardně mají AL uzávěr, který se “zcvakne” kleštěmi nebo plastový uzávěr s trny. Oba jsou samozřejmě jednorázové (nesundatelné).

Potisk identifikačních náramků TYVEK a VINYL

dnes objednáte
zítra dodáme!

ID pásky i s digitálním potiskem
expedujeme v den objednání!