Přejít na hlavní obsah

Vítejte v IKEA

Šťastný pátek, každý pátek!

Užijte si každý pátek s IKEA Family hned tři nabídky! Hlavní jídla v restauraci za 50 % původní ceny, vybrané bytové doplňky s 50% slevou, a navíc 20% sleva na celou vybranou kategorii výrobků! Platí vždy pouze v pátek a pouze v obchodních domech. Všechny podmínky.

Co vše nabízí Šťastný pátek?

Buďte venku jako doma

Jste připravení na slunné dny? Osvěžte svůj venkovní prostor se stylovými a cenově dostupnými novinkami IKEA.

Prohlédněte si výrobky pro venkovní použití
Venkovní stůl s puntíkovaným ubrusem BRÖGGAN a se stolním nádobím, obklopený zelení a světelným řetězem.
Polštáře, povlaky na polštáře, koberce, ubrusy a stolní nádobí se vzory v zelené a žluté barvě, všechno z kolekce BRÖGGAN.
Kuchyňská prkénka, karafy, misky na dezerty s citróny, tác, papírové ubrousky a ubrus, všechno z kolekce BRÖGGAN.
Žlutá osuška BRÖGGAN, plážová taška a tác s puntíky a karafa BRÖGGAN na venkovní lavičce před bujným živým plotem.
Stůl s puntíkovaným ubrusem BRÖGGAN, stolním nádobím a žlutou vázou se slunečnicemi, se zelení v pozadí.
Prohlédněte si výrobky pro venkovní použití

Služby

Klikni a vyzvedni jen za 49 Kč

Nově mají členové IKEA Family vyzvednutí pouze za 49 Kč

Zjistěte více

Doprava od 149 Kč

Doručíme vám zakoupené zboží k vám domů nebo do práce

Zjistěte více

On-line plánování

Pomůžeme vám naplánovat vysněnou kuchyň či úložný prostor

Zjistěte více

365 dní na vrácení

Můžete změnit názor. IKEA vám na to dává celý rok.

Zjistěte více

Nábytek a dekorace pro lepší každodenní život

Vítejte v IKEA, kde usilujeme o to, abychom každému co nejvíce zpříjemnili jeho každodenní život. I drobné radosti dokáží vykouzlit úsměv na tváři. A co teprve když si pořídíte stylový nábytek, který vaši domácnost krásně zútulní? V IKEA najdete nábytek do každé místnosti, od kuchyně přes obývací pokoj, ložnici, dětský pokoj a pracovnu až po chodbu a garáž. Už jste viděli šatní skříně PAX a další úložné prostory IKEA, které patří mezi ty nejoblíbenější?

Prohlédnout si je můžete jak osobně v obchodních domech IKEA, nebo v IKEA e-shopu, který má otevřeno non stop. Na otázku, kde všude je IKEA, a jaká je jejich otevírací doba, najdete ve vyhledávači obchodních domů IKEA. Vybrat si můžete také různé možnosti dopravy. Nemusíte zbytečně řešit, jak nákup odvezete. Rádi se o to postaráme. Pohovky a sedací soupravy, šatní skříně, postele, kuchyně i další nábytek a dekorace vám doručíme až domů. Pro ty, kteří neradi tráví čas v obchodních domech nabízíme službu Klikni a vyzvedni. Zboží nakoupíte online a v obchodním domě si ho jen vyzvednete.

Do obývacího pokoje patří pohovky a sedací soupravy, abyste se měli kam pohodlně posadit. Stejným způsobem poslouží také křesla. Před sedací soupravy patří konferenční stolek, své místo zde mají také úložné prostory, TV stolek a bytový textil. Jen si představte, že k vám přijde návštěva a vy ji nemáte kam usadit! Nebo že si chcete na chvilku odpočinout a místo pohovky se musíte posadit na zem. Nezbytným vybavením ložnice jsou postele doplněné o rošty a matrace, noční stolky, šatní skříně a úložné prostory na všechny vaše věci. Jistě, možná byste je mohli dát do postele pod matrace, ale tak byste je neměli hned po ruce, a navíc by byly zmačkané. Na atmosféře domova se podílí také kuchyňský nábytek a spotřebiče, kde se připravují všechny dobroty pro zpříjemnění každého dne.  

Chcete si zařídit domácnost, ale také ušetřit? Pak se staňte členem IKEA Family a hlídejte si výhodné nabídky, které pro vás pravidelně připravujeme.