WABCO díly                        Akademie podnikání Prometheus

Spojujeme myšlenky, schopnosti a hodnoty...

Spustili jsme nový e-shop!

www.eshop.imps.cz

Proč spolupracovat právě s námi

1 000+ ZÁKAZNÍKŮ

Obsloužili jsme již tisíce zákazníků, až 95% z nich nás doporučuje.

100% ZÁRUKA SPOKOJENOSTI

U nás jste v nejlepších rukou, vždy o vás bude stoprocentně postaráno.

29 LET ZKUŠENOSTÍ

Jsme Inspirace, Mysl, Prosperita, Synergie. Jsme IMPS - od roku 1992.

Globální služby. Individuální řešení.

My v IMPS věříme, že skutečné hodnoty jsou v myšlenkách a schopnostech, v nezapomenutelných zážitcích, v dobrých mezilidských vztazích.

Vyznáváme svobodu rozhodování a možnost volby, systematický přístup s orientací na komfort zákazníka, kvalitu poskytovaných služeb se zárukou a důležitost zpětné klientské vazby.

Myslíme globálně, pracujeme lokálně. Každý zákazník je pro nás stejně důležitý a jsme připraveni poskytnout mu kvalitní služby šité "na míru".

My všichni v IMPS jsme zde pro Vás, naše zákazníky. My všichni jsme IMPS.

Napsali o nás

TATRA je třetí nejstarší automobilka na světě - automobily vyrábí již téměř 120 let. Proslavená je především svým unikátním podvozkem. TATRA TRUCKS od roku 2013 pod vedením českých akcionářů a manažerů neustále roste a posiluje pozice na českém i světovém trhu.

Společnost IMPS je naším dlouholetým a spolehlivým partnerem pro dodávku technických systémů WABCO do prvovýroby nákladních automobilů TATRA určených jak pro civilní, tak i pro vojenské účely. Oceňujeme zejména přátelský a osobitý přístup při řešení našich přání a potřeb. Děkujeme za příkladnou spolupráci.

Ing. Martin Šustek, ředitel nákupu TATRA TRUCKS a.s.