Potisk triček

Vítejte na našem webu

 

Připravily jsme pro vás sadu propracovaných nástrojů k vytvoření nezaměnitelného potisku na trička, mikiny, čepice, tanga a další textilie. Potiskujeme různě barevný textil, na potisk můžete použít buď motivy z naší rozsáhlé databanky, nebo své vlastní fotografie či obrázky. Necítíte se ještě na vytvoření vlastního potisku? Nevadí, rádi vám pomůžeme.

Pro vytvoření potisku se nemusíte registrovat. Registrací však získáte osobní účet, který vám umožní ukládat a spravovat kterýkoliv vámi navržený potisk na tričko nebo jiný textil ze stále rozšiřované nabídky. Registrace vám také umožňuje nahrávat vlastní obrázky, zúčastnit se pravidelných soutěží a přináší další výhody.

Služba T-shock nabízí vytvoření vlastního designového oblečení klidně v jediném, originálním kusu. Můžete začít na těchto webových stránkách , kde můžete začít tvořit.Tvořič naleznete v menu a vstoupíte do e-shopu.

Nebuďte tedy jeden z davu a noste na tričku, mikině, dresu či spodním prádle to, co vás vymaní z uniformity a dá vám možnost vyjádřit se.

Jak na to?

NovýDokument aplikace Microsoft Word (2).doc (286,5 kB)

 

 

Fotograf

Autorská práva

09.06.2010 17:30
Všechny fotografie jsou chráněny autorskými právy a není možné s nimi volně nakládat. Pokud máte zájem o fotografování neváhejte kontaktovat nás pomocí kontaktního formuláře.  

O mne

09.06.2010 17:22
Vítejte na stránkách. Mé jméno je  Jitka Koldinská a na těchto stránkách prezentuji své fotografie ze své fotografické činnosti. Objektem mého zájmu jsou především krásy přírody, architektura a samozřejmě lidé.                  ...

Chci vydělávat

eRmail

15.06.2012 18:21
Otravují Vás reklamy, které jsou VŠUDE? V dnešní době nás obklopují reklamy v podstatě všude. V Televizi, Rádiu, Internetu, MHD, na bilboardech, v novinách atd. Také vidíte raklamy skoro v každé restauraci a v každém obchodě. Dnešní trh je tak přesycen, že denně zpozorujeme stovky...

Výhodný e-mail

15.06.2012 18:16
Chodí vám emailem reklama? My vám za ni zaplatíme! Dělejte to co nyní, ale za peníze! Až 10 Kč pro Vás za každý email. Dostáváte kvalitní a zajímavé nabídky. Každý týden soutěž o pěněžité výhry. Odměny za pozvané uživatele. Bonus za registraci 150 Kč. Nevyplňujete osobní...