Instalatérství Poděbrady

Instalatérství František Pokorný Poděbrady nabízí veškeré instalatérské práce – zajistíme rozvody plynu, vody, topení i kanalizace, vše s kompletní dodávkou materiálu. Instalatérství František Pokorný Poděbrady provádí i topenářské práce a revize plynu.

Instalatérské práce

Instalatérství František Pokorný Poděbrady zajišťuje veškeré instalatérské práce. Mezi instalatérské práce, které provádíme, patří rozvody vody v plastu, mědi a železe. Zajistíme kompletní instalatérské práce, od projektu až po realizaci dle přání zákazníka.

Topenářské práce

Instalatérství František Pokorný Poděbrady provádí také topenářské práce. Zajistíme montáž kotlů i rozvodů ústředního topení v mědi, sendvičovém plastu, ale i v železe – to vše jsou topenářské práce našeho instalatérství. Mezi topenářské práce patří i rozvody podlahového topení.

Kanalizace

Mezi služby našeho instalatérství patří i montáž rozvodů a čištění pro kanalizace. Rozvody kanalizace zajistíme pro vnitřní, venkovní i tlakové kanalizace, zároveň rozvody opravujeme. Čištění kanalizace provádíme vč. prohlídky barevnou kamerou se záznamem.

Revize plynu

Instalatérství František Pokorný Poděbrady zajišťuje revize plynu, které provádíme pro domovní i průmyslové přípojky nad 50 kW. Revize plynu realizujeme i pro nízkotlaké a středotlaké přípojky, dále zajistíme revize plynu i pro kotelny a plynové instalace.