Omezený provoz

Vzhledem k mým dlouhodobým zdravotním potížím pracuji nyní pouze v omezeném režimu. Pracovní dobu mám tedy výhradně dle dohody se zákazníkem. Drobné montáže a opravy, včetně rekonstrukce systému DT a montáže vstupních systémů fungují dále bez omezení.

Kontakt

Po-Pá 10:00-17:00
Mobil: +420 702 677 139
Mimo uvedenou dobu pište na e-mail zeman@instalacezeman.cz, případně na Whatsapp na výše uvedeném tel. čísle. Ozvu se zpět.

PRACOVNÍ DOBA

Pracovní doba ve všední dny dle domluvy.

>> Starší aktuality


Úvod webu

cara

V oboru elektromontážních prací mám praxi více než 30 let. Z toho více než 20 let pracuji samostatně, jako živnostník. Provádím  silnoproudé a částečně i slaboproudé domovní elektroinstalace. V oblasti slaboproudých instalací provádím montáž vstupních systémů do budov, dále montáž a opravy domácích telefonů a zvonků.
 

Provádím:

 Rekonstrukce a opravy domovní elektroinstalace.

Zapojování sporáků a varných desek

 Dodávka a montáž silnoproudých a slaboproudých rozvodů a zařízení.

 Montáž a opravy domácích telefonů a zvonků, včetně vstupních systémů 

ve spolupráci s firmou pro montáž vstupních portálů možno zajistit výměnu vstupních dveří, včetně přístupového systému, případně i rekonstrukci systému domácích telefonů


 


cara

parkovánĂ­ Upozornění: s ohledem na stávající dopravní situaci v Praze neprovádím práce v "modré zóně" bez zajištění parkovacího místa zákazníkem (to znamená ve dvoře, na vlastním parkovišti aj., nikoliv možnost najít si někde časově omezené parkovací místo, které mi zákazník následně zaplatí). Na Praze 8 pracuji v plném rozsahu, bez tohoto omezení>

Rychle - Odborně - Spolehlivě - Ochotně