Interiéry Bratkovič

Firma se zabývá celkovým řešením interiérů a z části i exteriérů. Z naší nabídky Vám můžeme nabídnout vestavěné skříně a skříně na míru, kuchyňské linky typizované a na míru s vestavěnými spotřebiči i bez, dle vašich požadavků, vybavení ložnice jako je posuvná skříň, postele, komody, dále přestavbu bytového jádra, obklady a dlažby, zednické práce, sádrokartony a podhledy, plovoucí a dřevěné podlahy obývací stěny na míru, posuvné dveře jak ze dřeva, tak ze skla.

Můžeme nabídnout

Dále Vám můžeme nabídnout prosklené stěny z bezpečnostního kaleného skla ESG. Jsme schopni Vám nabídnout zaměření a nákres zdarma, popřípadě poradit jak řešit Váš bytový či komerční prostor.

Z exteriérů jsme schopni Vám nabídnout provedení a dodávku terasových podlah dřevěných a nyní nově i systémem GRENADECK  dále provádíme altánky, pergoly a venkovní posezení.

Naše firma také zajištuje externě montážní služby nábytku a kuchyní.

Kuchyně na míru

Kuchyně se v dnešní době stávají místnostmi, na které se klade čím dál tím větší důraz. Přestává být jen prostorem pro funkční využití,kde se vaří a konzumuje, ale začíná se stávat místem, kde trávíme více času.

Vestavěné skříně

Vestavné skříně vyrábíme dle vašich požadavků, můžete si vybrat nezávisle na sobě z mnoha různých barevných odstínů a provedení korpusů, dveří, rámů, skel a výplní. Interiér skříně navrhneme dle vašich potřeb tak, aby byl využit celý vnitřní prostor.