Kvalitní kuchyně na míru

Kvalitní kuchyně na míru

Při naší práci používáme pouze kvalitní materiály a vyrábíme bez subdodavatelů, abychom zaručili vysokou kvalitu každé kuchyně. Nebojíme se netradičních řešení a kromě designu dbáme také na praktičnost a funkčnost. Vaše kuchyně tak bude nejen stylová, ale také plně přizpůsobená vašim potřebám.

Ať už je vaším snem luxusní moderní kuchyně nebo kuchyně tradiční, náš tým designerů vám vždy rád poradí s tím nejlepším řešením.

 

Zjistit více

Prémiové materiály a zkušení designéři, kteří se nebojí i netradičních řešení. 

Zjistit více

Kompletní vybavení do vašeho domu

Kompletní vybavení do vašeho domu

Díky našemu studiu již nemusíte řešit vybavení každé místnosti zvlášť. Dokážeme vám navrhnout a vyrobit nábytek na míru v jednotném stylu, který bude zároveň respektovat vaše osobní potřeby.

Pokud si nejste jistí výběrem dalších řemeslníků pro dokončení interiéru, rádi vám poradíme a doporučíme prověřené odborníky.

 

Zjistit více

Interiérový nábytek v jednotném stylu do celého domu či bytu.

Zjistit více

Férový přístup a tradice

Férový přístup a tradice

Ve výrobě nábytku nejsme nováčci. Na trhu se pohybujeme téměř 21 let. Za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, které jsme připraveni použít při výrobě vaší zakázky. 

Zakládáme si na férovém přístupu jak ze strany designérů, tak ze strany montážníků, kteří po sobě vždy uklidí a chovají se ohleduplně.

 

Zjistit více

Férový přístup a více než 20leté zkušenosti

Zjistit více

Naše nedávné projekty

O naší firmě

„Firmu Interiéry Soukup jsem založil v roce 2008 v malé dílně v Dešově. Dnů, kdy jsme si vystačil s jednou malou pilou, nebylo mnoho. S přibývajícími zakázkami jsem musel dílnu neustále zvětšovat a nakupovat nové stroje. Dopředu mě hnala hlavně chuť dělat poctivou a dobrou práci na úrovni. A i když začátky nebyly lehké a já často trávil prací i veškeré víkendy, přineslo to svoje ovoce. Dnes se na mém projektu podílí celý tým lidí a s dalšími spolupracuji externě. Výrobu se snažíme neustále zefektivňovat, abychom mohli vyhovět co nejvíce zákazníkům. Jezdíme na pravidelná školení, aby nám neunikl žádný nový trend. V dubnu 2019 jsme do naší dílny přivítali nového parťáka - CNC centrum, díky kterému se naše výroba zrychlila a zpřesnila. Pokud tedy hledáte spolehlivého dodavatele kuchyní a nábytku, zavolejte, napište. “

Marek Soukup, majitel firmy

Spolupracujeme

Napište nám

Pokud váš naše práce zaujala, budeme rádi, když se nám ozvete.