Zkušenosti s Intra 23 bylin

INTRA NÁPOJ ZKUŠENOSTI

Vážení klienti.

Intra herbal drink je vyráběna dle nejpřísnějších výrobních a technologických parametrů v Kanadě od roku 1992. Podle zkušeností našich uživatelů, lékařů a odborníků na výživu patří Intra Lifestyles k tomu nejlepšímu co je dnes na světovém trhu v oblasti bylinných tonik. Je vyráběna v souladu se správnou výrobní praxí Good Manufacturing Parctices – GMP, Intra má všechny atesty a prestižní cesrtifikáty jakosti Cosher a HAACP atd.

SVĚTOVĚ OBLÍBENÝ NÁPOJ Z KONCENTRÁTU 23 ROSTLINNÝCH VÝTAŽKŮ A OVOCNÉ ŠŤÁVY

Intra recenze. Za posledních 32 let, od roku 1992, Intra, pomohla miliónům lidí k pevnému zdraví po celém světě a mnohým sportovcům získat olympijské medaile. Zlatou medaili má ale dnes každý, kdo pečuje o své zdraví, třeba pravidelným užíváním Intry a zdravým životním stylem. Oslavte s námi 35 let od vzniku společnosti Lifestyles GN (1989).  

Upozornění! Níže uvedené zkušenosti a zdravotní příběhy lidí jsou osobní zkušeností s produkty Lifestyles a v žádném případě nepředstavují jakýkoli příslib vyléčení nemocí a neduhů u pacientů a jsou osobním vyjádřením uživatelů. 

Věra, Ostrava

Milan, Polička

Bylinné tónikum INTRA jsem poprvé vyzkoušel v roce 1998, tehdy jsem byl hospitalizován po autohavárii a kolega mi přivezl bednu INTRY do nemocnice. “Tonoucí se stébla chytá” a Intra mi velmi pomohla. Rychle jsem se postavil na nohy, hlavně psychicky. Pak jsem na INTRU zapomněl a před několika lety “zase řešil zdravíčko” tak si člověk zase na Intru vzpomněl! To už ale je jiná láhev a taky trochu jinak chutná ale mám pocit když ji piji že se cítím lépe a když mám “nervy” tak si ji rychle vytáhnu z lednice a naliji. Nyní už užívám pravidelně. Celoročně trpím na alergie, hlavně jsem citlivý na jarní pyly a prach . Alergické reakce se snížily. Věřím bylinným extraktům a firmě Lifestyles GN z Kanady a proto užívám další produkty NutriaPlus a CardioLife. Zdraví Milan

Otakar, Ostrava

Znám Intru 23 bylin od roku 2000. Intru jsem dlouhodobě užíval společně s antibiotiky na potíže s lymskou boreliózou a skvěle mi pomohla, kontrolní testy u lékaře byly dokonce negativní. Vřele doporučuji.

Hana, Olomouc

Užívám INTRU již řadu let, hlavně na jaře mi velice pomáhá, celoročně trpím na alergie, hlavně jsem citlivý na jarní pyly. Alergické reakce se snížily, v minulém roce se vůbec neobjevily nebo omezeně! Věřím bylinným extraktům a proto se těším na další produkty. Hana

Vlastibor, Dobrá

Intru Lifestyles znám od roku 1998, jsem velmi spokojený. Zvýšila se mi vitalita a psychická pohoda. Po zimní období jsem neměl žádné virové onemocnění. Upravil se mi krevní tlak ze 150/90 na 130/80, podstatně se mi zlepšily křečové žíly. Daří se mi držet cukr na úrovni při, které nemusím užívat léky. Účinnost je skvělá, a nemusím běhat po doktorech a platit poplatky za léky.

Majka, Mariánka

Již od roku 1999 co užíváme Intru se cítíme skvěle a Intru také od srdce doporučujeme všem svým známým na Slovensku, v ČR a v Rakousku. Intra nám všem změnila život k lepšímu. Díky bohu!

Eva, Frýdek-Místek 

Intru užíváme se synem od roku 1998  a jsme velmi spokojeni. Také u vnoučat vše řešíme preventivně, pravidelným užíváním. Jejich zdravotní problémy tak omezujeme s INTROU takřka od narození a úspěšně! Všem přeji hodně zdraví a štěstí. Eva

Věra, Polička

„Intru užívám několik let od roku 2004 , je to nejlepší, co jsem kdy měla a mám pro své zdraví, doporučuji…“.

Franišek, Skalice

Zkušenosti s Introu mám velice, velice dobré, neznám nic lepšího!Je to na velmi dlouhé povídání proč. Intra je prostě malý zázrak! Vyzkoušejte a uvidíte.

Tomáš, Ostrava 

Již od dětských let jsem trpěl začínající artrózou kolen a poruchami ledvin. Poté jsem prodělal několik ledvinových kolik a operaci. Lékař mi oznámil, že mám poruchu v metabolismu, a že se ledvinové kameny budou tvořit celý život. Proto jsem změnil stravu, začal užívat chelátovaný hořčík, omezil minerálky a v roce 1998 začal užívat také Intru. Dnes po 21 letech mohu říci, že to bylo skvělé rozhodnutí. Ledviny jsou v pořádku, upravila se také prostata, cítím se skvěle a proto Intru budu užívat nadále a všem ji doporučuji. Ušetřila mi mnoho, mnoho času (strávených v nemocnicích a na nemocenských) a bolestí, které bych měl. Penězi se to vyčíslit nedá!! Doporučuji.

Manželé Kotovi

Dobrý den. Vaše produkty jsme začali užívat teprve nedávno, kdy jsme využili vaši slevu na tři láhve. Manžel už nyní začíná pociťovat úlevu na kloubech. Začíná se zlepšovat jejich pohyblivost. Dá se říci, že pro začátek je velmi spokojený. Za Vaše produkty velice děkujeme a do budoucna se těšíme na další. S pozdravem Kotová

Magda, Liberec

Produkt Intra užívám s určitými intervaly již 15 let.Měla jsem problémy s borelii a nic mi nezabíralo a po všech těch antibiotikách mi bylo zle. Nejenže mi Intra zabrala na borelie, posílila imunitní systém, ale pomohla mi vyřešit i jiné potíže. Vracím se k ní nepravidelně a několikrát za rok.Vyzkoušela jsem i jiné bylinné produkty, ale žádný mi tak nevyhovoval jako Intra, protože má skvělou chuť. To je moje osobní zkušenost.

Karel, Brno

Pracuji jako soustružník. Dlouhodobě mě sužovaly silné bolesti hlavy, které se pravidelně opakovaly až 5 krát do měsíce, takže jsem byl nucen spolykat větší množství léků proti bolesti. V poslední době jsem ještě k tomu pociťoval větší únavu a zhoršoval se mi zrak. Proto jsem začal užívat Intru dle návodu, už po první láhvi ustupovala únava i bolesti hlavy. Cítím se skvěle, hlava mě přestala bolet i únava ustoupila, taky lépe spím a mám více energie.

Blanka, Jihlava

Intra mi pomohla při zmírnění bolesti křečových žil, při problémech se srdcem, má vliv na udržení tělesné hmotnosti, lečí paradentozu. K Intřičce si přidávám kapsle NUTRIA plus. Moc děkuji.

Josef, Nesovice

V lednu jsem prodělal infarkt myokardu. Do té doby jsem nevěděl co je vážná nemoc. A pak začaly problémy s vysokým tlakem, zvýšeným cholesterolem, únavou.Začal jsem brát velké kvanta léků, což bylo pro mě nepředstavitelné. Hledal jsem řešení a našel Intru, kterou jsem konzultoval s doktorkou. Tento bylinný nápoj mi hodně pomohl. Po první láhvi jsem cítil vitalitu a větší chuť do života. Nakonec se upravil tlak a snížil cholesterol. Lékařka mi začala snižovat dávky léku. Intru užívám dále.

Marta, Jeseník

Dlouhé roky jsem měla vysoký tlak, problémy se žlučníkem. S cukrovkou k tomu se přidaly bércové vředy. Doposud mám využívané 4 láhve Intry. Bércový vřed byl velikosti polévkové lžíce, po čtyřech láhvích byl vřed vyhojený.Upravil se mi tlak a žlučník přestal bolet. Jelikož jsem si stále píchala inzulín každé ráno a pila Intru mohu vám sdělit,že mi moje lékařka změnila po roce každodenní píchání na užívání pouhých prášku, kdo to nezažil neví jaká je to úleva. Intra je dobrý přítel, proto ji stále piji.

Milena, Břeclav

Intru začala užívat moje sedmiletá dcerka, která trpí atopickým ekzémem. Po prvním týdnu užívání se dostavila reakce a ekzém se rozšířil a zhoršil,ale po 14 dnech začal ustupovat a nyní zcela vymizel. Intru užíváme celá rodina a jsme s jejími účinky velmi spokojeni.

Michal, Baška

Co je lepší být zdravý nebo nemocný? Já už to vím co jsem se dostal do nemocnice s infarktem. Dneska se o sebe starám, piji Intru a taky jím výrobek Nutria Plus se selenem, kvůli silným antioxidantům a fytoživinám, který obsahuje. Cítím se dobře.

Petr, Čelákovice

Jsem aktivní sportovec. Při špatném došlápnutí, sportu nebo větším výkonu jsem často musel díky bolestivosti kolen aktivitu omezit nebo zcela zastavit.V roce 1998 jsem začal užívat produkty Intra Lifestyles a nyní ještě užívám také antioxidanty Nutria Plus+. Situace se tak zlepšila. Kromě Intry užívám dlouhodobě také Q10, hořčík, vápník, vitamíny C,A,B,D, E a Omegu 3.

Helena, Staňkovice

Již od dětství mám lupenku, která mi znepříjemňovala život. Brala jsem velké množství léku a mastí, některé pomohli, ale na krátkou dobu.Pak mi kamarádka dala Intru a od té doby se mi změnil život.Lupenka se sice na nějakou dobu zhoršila, ale to mi vysvětlili, že musím vydržet.Po třetím měsíci jsem zjistila ,že se můj stav pokožky zlepšuje a po vypití sedmé láhve nebyla lupenka tolik vidět. Byla jsem šťastná. Lupenka nejde vyléčit ale tím,že piji Intru ji prostě nemám tak viditelnou a po psychické stránce mi to velmi pomáhá.

Libor, Frýdek-Místek

Jsem řidič kamionu a trpěl jsem zácpou a únavou. Intru mi dala manželka k narozeninám ať ji piji ,že už se mnou není žádná legrace.Dnes jsem rád, že jsem ji poslechl.Zácpa pominula a mám za volantem více energie než dřív.Taky jsem zjistil, že nemám virózy a rýmy, které mě taky trápily, jsem klidnější a mám lepší postřeh, což na cestách potřebuji. Doporučuji všem. Intru užívám stále a pravidelně každé ráno.

Martin, Poprad

Martin má 61 let. V minulém roce po dlouhodobých zdravotních potížích imunity podstoupil diagnostiku. Jeden z největších zdravotních problémů byla porucha autoimunity. Začal konzumovat pravidelně INTRU, užil celkem 3 láhve v dávce 2 odměrky(2 x 28 ml/den). Po 1/2 ročním intervalu opětná diagnostika u stejného lékaře s výsledkem podstatného zlepšení. Nadále užívá Intru. Jak je patrno z tohoto případu, úspěch slaví nejen obchodní talent a víra k léčbě,  ale i ověření působení Intry na funkci imunity na Slovensku a v USA, včetně potvrzení  účinnosti diagnostickými přístroji. Máme zkušenosti také z Polska.

Regina, Petrovice u Karviné

O Intře, bylinném toniku, jsem se poprvé doslechla v roce 1997. V roce 1993 jsme onemocněla tetanií a únavovým syndromem, který bylo obtížné léčit. Lékaři mne vždy posílali na neurologii, nicméně veškeré neurologické vyšetření bylo vždy negativní. Vždy předepsali léky, které zabraly jen krátkodobě a začala jsem na nich být závislá, nemluvě o tom, že měly negativní vedlejší účinky. Bolela mne často hlava, byla jsem malátná, bez chuti do života a pod.. Řešením bylo hledat alternativní cestu léčby a změnit životní styl. Vyzkoušela jsem desítky různých metod, doplňků stravy a léčitelů. Nakonec jsem díky bohu a podpoře mé rodiny vše zvládla. Nejvíce mi pomohla Intra – bylinné tonikum a cheláty hořčíku a vápníku. Intru Lifestyles – 23 bylin, jsem začala pravidelně užívat v roce 1998, a po pěti měsících užívání bylinného nápoje Intra se můj zdravotní stav začal konečně zlepšovat. Dnes po 25 letech mohu konstatovat, že to bylo to nejlepší rozhodnutí. Našla jsem ten pravý recept – bylinné tonikum INTRA. Proto ji užívám i dnes. Intru Lifestyles, FiberLife, CL a NutriaPlus Vám vřele doporučuji. Cukrovkářům a všem, kteří musí omezit cukry, doporučuji Intra Kaplse, neobsahují cukr a mají stejné složení.

Somjitr Jongjohor z Thajska – Gold Medal Winner, olympijský vítěz Peking (Beijing) – Flyweight

Lifestyles Intra mi dává více psychické pohody a koncentrace. I díky ní jsem získal zlato na olympijských hrách, doporučuji.

 

Intra is safe for athletes!  Intra získala prestižní certifikát, který akceptuje MOV – Mezinárodní Olympijský Výbor – International Olympic Committee a FIFA.

Robert Esmie, Gold Medal Winner, kanadský olympijský vítěz

„Lifestyles Intra mi dává více energie a vytrvalosti, a právě to mi umožňuje rychlejší obnovu sil. Intra je moje tajemství!“,  prozradil Robert Esmie, Gold Medal Winner, kanadský olympijský vítěz.

Miroslav Caban

Jediný v Česku, který úspěšně zdolal nejvyšší vrcholy všech kontinentů: “Intra mi pomohla na vrchol!”

Jaroslav Svěcený, známý světový houslový virtuóz

Jaroslav Svěcený říká: “ Intru nápoj užívám už přes dva roky, a minulé vánoční turné jsem poprvé v kariéře přestál bez jediného zdravotního problému!“

Vilém Čok, rockový muzikant

Vilém Čok říká o Intře: „Vzhledem k vysokému výdeji energie na pódiích jsem cítil potřebu ji průběžně doplňovat.A to bez chemikálií.Potřebuji také prevenci v oblasti celkového posílení imunity.Proto jsem zvolil INTRU.“

Další dotazy k užívání Intry a jednotlivým zdravotním potížím naleznete zde. 

„Zdravotní zkušenosti nebo příběhy“ našich klientů, které jsou zmiňované na www.intra-lekarna.cz, jsou výhradně subjektivní zkušeností uživatelů našich produktů Lifestyles.Nejsou podloženy klinickými výzkumy a nejsou lékařským doporučením ani doporučením nezávislých distributorů, poradců nebo výrobce Lifestyles. 

Dr. Paul Kramer, RNC 

Pracuji již 27 let u společnosti Lifestyles a měl jsem tu čest se setkat  s obrovským počtem spokojených klientů INTRA a distributorů na celém světě. Bylinné výrobky Lifestyles hrají velkou pozitivní roli v dosažení a uchování vašeho optimálního zdraví organismu, jelikož potlačují škodlivé účinky znečištění plynoucího z našeho moderního způsobu života. Stále odhalujeme nové a výjimečné zdravotní přínosy výrobků Lifestyles a současně vyvíjíme nové, které doplní naši nabídku.Snaha uspět, špičkové výrobky a podpora firmy Lifestyles Vám mohou zajistit lepší zdraví a finanční situaci. Spolu opravdu můžeme žít lépe. Každý den. Více zkušenosti s Introu Herbal Juice najdete zde.

Upozornění.

Uvedené zkušenosti a zdravotní příběhy lidí jsou osobní zkušeností s produkty Lifestyles a v žádném případě nepředstavují jakýkoli příslib vyléčení nemocí a neduhů u pacientů a jsou osobním vyjádřením uživatelů.Intra není lék, ale potravinový doplněk.

„Jedině příroda ví, co chce.Nikdy nežertuje a nikdy nedělá chyby, ty dělá jen člověk.“  Johann Wolfgang Goethe

Lifestyles INTRA z 23 bylin

Odbornými garanty Intry v Lifestyles  je Dr.Paul M. Hacker, M.D., FRCPC, FACC  a  Paul Kramer, RNC. Tvůrce Intry je Dr.Albert Leung se svým týmem v osmdesátých letech minulého století..