Nákupní košík
.. neobsahuje žádné zboží.
  • DÁREK ZDARMA
  • Maximální garance spokojenosti
  • AKCE - Ionizátory voy IonLife

IONIZATOR.eu - Specializovaný obchod nejen s ionizátory

Facebook
Twitter
Created by: Twitter on web
Google+
Follow Me on Pinterest
Pin It
Pin It
YouTube

Vize našeho obchodu

VizeNaším cílem bylo vytvořit obchod specializující se výhradně na čištění a ionizaci vzduchu i vody, protože tyto dva přírodní živly hrají nepostradatelnou roli v životě každého živého (aerobního) organismu a tedy jejich kvalita do nemalé míry ovlivňuje i kvalitu našeho života. Lidé v dřívějších dobách nemuseli řešit různé nepříjemnosti jako naše „moderní“ civilizace - více se pohybovali na čerstvém vzduchu, konzumovali nevyumělkované potraviny a životní prostředí nebylo tolik ovlivněno existencí naší (vůči přírodě mnohdy nešetrné) populace. Během posledních desetiletí však začalo docházet k postupnému zhoršování těchto podmínek, což mělo neblahý dopad i na kvalitu a čistotu ovzduší a pitné vody.

Svěží a čistý vzduch = základ pro zdraví

Svěží a čistý vzduchPokud máme nedostatek čerstvého vzduchu, dochází k různým degenerativním procesům v našem organismu.  Výsledně pak z toho může plynout spoustu nepříjemností a případně i celé spektrum různorodých onemocnění.  Především v místech se zvětšenou koncentrací lidí a motorizovaných dopravních prostředků pak dochází nejčastěji ke škodlivému nahromadění nečistot v ovzduší.

Mnoho z vás jistě zná ten pocit svěžího vzduchu po dešti, či v blízkosti moře a vodopádů, kdy má člověk až vysloveně radost z každého nádechu.  Naštěstí existuje řešení, jak si takový pocit dopřát i u sebe doma, v kanceláři, či dokonce během jízdy autem, a tím jsou ionizátory a čističky vzduchu  (někdy chybně označovány jako "pračky vzduchu", které ale na rozdíl od čističek a ionizátorů slouží především k zvlhčování vzduchu a nikoli k jeho ionizaci a filtraci od nečistot).

Překyselení organismu

pH - překyselení organismuDnešní strava složená z přebytečného množství masných výrobků, jednoduchých cukrů (sladkosti, bílé pečivo, ...) a dalších potravin nasycených glutamáty a jinými škodlivými emulgátory (tzv. "éčky") stejně jako negativní pocity (stres, strach, vztek,...) spouštějí v našem těle biochemické reakce mající za následek překyselení organismu. Stejně jako požívání slazených nápojů sycených CO2, alkoholu a kouření.  Kyseliny se pak v těle postupně hromadí a následně způsobují zdravotní komplikace a úrodnou půdu pro různá onemocnění (rakovinu, cukrovku, apod.), jelikož bakteriím a virům se v kyselém prostředí daří nejlépe.

Zásaditá voda jako lék i prevence

Živá vodaPití zásadité (neboli též alkalické) vody pomáhá tělu pozřené kyselinotvorné látky neutralizovat, aby nepáchaly v organismu zmíněnou neplechu. Patrně i z toho důvodu se pro ní nejčastěji používá synonymum "živá voda".  Nejjednodušším způsobem, jak si takovou vodu v domácnosti připravit je pomocí ionizátorů vody. Ty fungují primárně na principu elektrolýzy a následné ionizaci vody, což je zjednodušeně řečeno rozdělení vody na dva typy dle jejího pH:

  • kyselou vodu (s pH v rozmezí 0 - 7), která se používá na občasné ošetření pokožky a v případě opravdu extrémní kyselosti na čištění a dezinfekci

  • a alkalickou živou vodu se zásaditým pH (7 - 14) vhodnou právě pro každodenní pití.

Závěrem: žijme zdravě, mysleme pozitivně

Ve zdravém těle zdravý duchZdravý život vám přinese více radosti a více radosti vám přinese více chuti do života, což je důležitou podmínkou pro dlouhý a spokojený život. My, kolegové z týmu Ionizator.eu, jsme o tomto faktu  přesvědčeni a z toho důvudu jsme dali vzniknout tomuto specializovanému obchodu se širokým výběrem ionizátorů vody, čističek a zvlhčovačů vzduchu, aby si každý mohl vybrat vhodný přístroj dle svých finančních možností.


Pokud budete mít jakýkoli dotaz, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám zodpovíme vaše dotazy a pomůžeme s výběrem nejvhodnějšího přístroje.


Se srdečným pozdravem,
tým Ionizator.eu

 

SEO webu sledují SEO nástroje.cz