Iontoforéza a pocení

Iontoforéza a pocení rukou, nohou, podpaží a hlavy

Komplikuje Vám pocení život natolik, že si ho nedokážete pořádně užít? Ať už jste nešťastní kvůli pocení rukou, pocení nohou, podpaží, hlavy, ale i zad břicha nebo dalších částí těla měli by jste vědět, že existuje řešení.

Váš stav, označovaný také hyperhidróza nebo klasicky nadměrné pocení se nejčastěji projevuje, pokud jste nervózní, ve stresu (například během seznamování, při pohovoru, zkoušce, apod.), ale i pokud jste v naprostém klidu a na pocení jen pomyslíte. Cítíte, že vaše dlaně v takových situacích nejen vlhnou, ale přímo z nich teče? Ani krůpěje potu stékající po obličeji, nejsou rozhodně ničím příjemným. Tyto dva projevy hyperhidrózy jsou ze společenského hlediska vůbec nejhorší. Ale ani pocení nohou, pocení podpaží nebo například zad není nic, co by se nedalo řešit a hlavně vyřešit, pokud Vás zajímá jak, určitě čtěte dále.

Věříme, že jste vyzkoušeli už mnoho deodorantů, krémů nebo bylinných přípravků slibujících 72 hodinový účinek nebo alespoň zmírnění vašeho stavu. Pokud patříte mezi lidi kteří už vědí, že takové věci nefungují nabízíme Vám něco, co vám konečně pomůže. Pro ty nedůvěřivé je tady záruka vrácení peněz 50 dní. Na tomto webu se seznámíte s revolučním řešením nadměrného pocení, které se jmenuje iontoforéza Electro Antiperspirant.


Jak funguje Electro Antiperspirant v sauně při 100°C?