Kuchyně na míru

Pokračovat

Zakázkové kuchyně

Zakázkové kuchyně

Kuchyňské linky vyrábíme zakázkovou formou bez nutnosti přizpůsobení se standardním rozměrům a za použití těch nejkvalitnějších materiálů.

Skříně

Skříně

Skříně vyrábíme s posuvnými dveřmi, otvírané na panty nebo pouze šatny bez dveří. Všechny varianty vždy přizpůsobíme přesně danému prostoru

Kanceláře

Kanceláře

Kancelářský nábytek dodáváme pro jednotlivé malé zákazníky tak i pro velké firmy dle již připravených rozměrů a typů, ale zároveň vyrábíme atypická řešení.

Ostatní výroba

Ostatní výroba

Pro naše zákazníky vyrábíme také zakázkovou formou předsíně, stoly ve stejném dekoru jako je kuchyňská linka, obýváky, konferenční stolky, koupelny, atypické postele

Spotřebiče

Spotřebiče

Ke kuchyním dodáme také vestavné i nevestavné spotřebiče. Spotřebiče si samozřejmě můžete objednat i samostatně. Dodáváme například velmi výhodné sety pračky se sušičkou. Provádíme výměnu spotřebičů.

Prodej komponentů

Prodej komponentů

Nabízíme také prodej jednotlivých komponentů jako jsou samostatná dvířka s panty i bez, pracovní desky na míru, nařezané lamino včetně olepení, úchytky, různé kování a odtahové potrubí pro odsávání.

IRNA - Kuchyňské studio

Kuchyňské studio IRNA

Kuchyňské linky, skříně, kanceláře a ostatní nábytek vyrábíme od roku 1999. Od počátku při výrobě používáme vždy nejmodernější technologie a materiály. Proto se řadíme mezi průkopníky v ČR. Náš zakázkový nábytek vždy přizpůsobujeme danému prostoru a potřebám zákazníků. Mezi naše největší konkurenční výhody patří výborný poměr cena/výkon, krátká dodací lhůta, dodržení všech termínů, od počátku pravdivá a kompletní kalkulace, profesionální grafický návrh včetně plánu instalací, montáž a doprava pouze naší firmou, nadstandartní záruky, používání pouze prémiového kování s doživotní zárukou, uskladnění zdarma a v neposlední řadě montáž trvající pouze jeden den. Díky zakázkové formě výroby si zákazník může vybrat takřka libovolnou kombinaci barev, tvarů a typů materiálů.

Pokračovat

Společně s Vámi dotváříme teplo Vašeho domova i pracovního prostředí. Používáme nejmodernější technologie a materiály, řadíme se mezi průkopníky v ČR.

Proč my

Palec

Výroba pouze z těch nejvhodnějších materiálů včetně nátěrových hmot

Palec

Realizace v nejkratším možném termínu včetně dopravy a montáže.

Palec

Připravíme grafický návrh, provedeme kalkulaci, navrhneme plány instalací

Reference

Kuchyňská linka s odsavačem ve stropě

Kuchyňská linka s odsavačem ve stropě

Lokalita: Beroun

Kuchyně - bílý mat a světlý dub

Kuchyně - bílý mat a světlý dub

Lokalita: Zdice

Kuchyně - bílý lesk

Kuchyně - bílý lesk

Lokalita: Praha