Jdi na obsah Jdi na menu

 


 

Vítejte na našich www stránkách. Zřejmě jste sem zabloudili díky našemu doporučení nebo naprostou náhodou. Ale jak pravil jeden z objevitelů DNA a nositel "Nobelovky" F. Crick, náhoda je jediným pravým zdrojem inovace (a třeba i inspirace). Tak uvidíme...

Proč www stránky? Exibicionismus nebo jiná úchylka...? Snad ne. Vše tak nějak vyplynulo přirozeně. Jak nám to čas dovolí, cestujeme po České republice, občas zabloudíme i do zahraničí. Jako pan doktor Skružný ze střediskové obce Křečovice ve "Vesničce střediskové" se rádi kocháme krásnou přírodou a abychom se mohli kochat i zpětně, stále rozšiřujeme náš fotoarchiv. Po našich výpravách míváme občas tendenci se podělit o naše dojmy (někdo by řekl vnucovat) formou prezentace přes Powerpoint, kterou rozesíláme mailem kamarádům.  Postupem času jsme dospěli k závěru, že nejjednodušší bude si vytvořit vlastní www stránky, kde se můžeme kochat všichni společně. Budeme potěšeni, pokud budeme někoho i inspirovat.

Asi bude vhodné se ve stručnosti představit. Ivča a Jirka jsou opravdu naše jména. Jsme z Brna (pro zasvěcené do brněnského hantecu vegetíme u prýglu), máme už Kristova léta za sebou (samozřejmě se tak necítíme). Své "baterky" rádi dobíjíme v přírodě, kde se rádi kocháme, filmujeme, fotíme... Pokud máte zájem, rádi se o naše zážitky touto formou podělíme.