Letní sezóna 2024

poslední úprava: |

Letní sezóna

Vítejte na stránce Františka Jahelky. Letos jsme pro vás opět připravili vynikající letní táborysportování rodičů s dětmi.

Pro sezónu 2023 je volný termín na tábořišti Osika a to 1. - 15. 7. 2023. Všechny Vaše dotazy rádi zodpovíme na telefonním čísle 603 275 377. Písemné dotazy je možno zasílat na e-mailovou adresu: franta.jahelka@volny.cz.

Letní sezóna 2023

Léto. Slunce svítí, jen málokdo by zůstával doma. A pokud máte rádi horké letní povyražení za dobrodružstvím a sportem do přírody či preferujete cyklistiku rozkvetlou a vonící krajinou, jsme tu jen pro vás.

Každoročně pořádáme během letních prázdnin tábory pro děti i dospělé, které v sobě výborně spojují přírodu a sporty, jako například lehká atletika, míčové hry, jízda na kanoích a kajacích, výuka windsurfingu a samozřejmě celotáborová hra.  Sportovní středisko je umístěno v oblasti chráněné krajinné oblasti Česká Kanada u Nové Bystřice, ubytování v podsadových dvoulůžkových stanech. Tábor je určen pro děti a mládež nad osm let.

více fotografií >>

Zároveň jsme pořadateli cyklistické olympiády Prahy 7 - týdenní akce odehrávající se v oblasti Horního Maxova v Jizerských horách, která vrcholí několika závody o medaile městské části.  Jedinou podmínkou je navštěvovat ZŠ na Praze 7 a mít své vlastní horské nebo cyklistické kolo.
Také nabízíme v prvním prázdninovém týdnu možnost kurzů pro oddílové vedoucí, které jsou určeny pro mládež nad 17 let. Kurz probíhá stejně jako tábor v našem sportovním středisku na Osice u Nové Bystřice.