Nejprodávanější zboží
polštářek podkova- barva na přání
Dostupnost: Do 14 dnů
200 Kč
Pouzdro na nože 1 - barva na přání
Dostupnost: Do 7 dnů
450 Kč
Kšíry pro zvukaře
Dostupnost: Do 14 dnů
600 Kč

Sedací vaky Praha

Naše společnost Janki sídlí na okraji města Praha a její specializací je zakázková výroba na míru – především výroba tašek, batohů, obalů a pouzder. V našich provozovnách ve městě Praha nebo v našem eshopu si můžete vybrat nejrůznější vodácké potřeby, tašky, sedací vaky, pouzdro na nože a mnoho dalšího. Často žádaným sortimentem v naší nabídce jsou sedací vaky. Prodáváme kvalitní sedací vaky s dvojitým obalem pro snadnou údržbu. Sedací vaky máme k dispozici v mnoha provedeních – nabízíme sedací vaky o průměru 42 cm, 52 cm a 72 cm. Sedací vaky jsou k dostání také v různých barevných variacích. Všechny sedací vaky jsou vyrobeny z kvalitního mikrovlákna. Sedací vaky na přání klientů také pošíváme.

Vodácké potřeby

Vodácké potřeby tvoří nedílnou součást našeho sortimentu. V naší široké nabídce si můžete vybrat vodácké potřeby nejrůznějších druhů – najdete u nás vodácké potřeby v podobě nepromokavých věcí i výrobků z neoprenu. Mezi nepostradatelné vodácké potřeby patří také potahy na vodácké vybavení. Naší doménou je především zakázková výroba, a proto jsme schopni i vodácké potřeby vyrobit na základě potřeb zákazníka. Nabízíme vodácké potřeby jako vodácké oblečení, obaly na pádla a mnoho dalšího.

Pouzdro na nože

Mezi jedno z našich nejprodávanějších zboží patří pouzdro na nože. Pouzdro na nože, které nabízíme, je 50 cm vysoké a 60 cm dlouhé. Jedná se o velmi praktické pouzdro na nože - naše pouzdro na nože je vhodné jak pro kuchaře, tak například i pro rybáře nebo na cestovatele. Pouzdro na nože je možné smotat a uzavřít popruhem. Pouzdro na nože je vybaveno 10 přihrádkami a klopou proti vypadnutí nožů. Stejně jako naše ostatní zboží - vodácké potřeby, tašky a batohy, si pouzdro na nože můžete vybrat v několika barevných variacích.

Zakázková výroba na míru

Hlavní činností naší firmy je zakázková výroba na míru. Zakázková výroba představuje specifický druh naší činnosti, při které se snažíme vyjít vstříc potřebám a přáním našich klientů. Nejčastěji se zakázková výroba zaměřuje na atypické tašky, batohy, obaly a pouzdra. Zakázková výroba tašek a obalů probíhá vždy na základě dohody se zákazníkem. Zakázková výroba tašek zahrnuje například výrobu obalů pro hudebníky, sportovce, rybáře a další.

Výroba tašek a batohů

Výroba tašek a batohů patří mezi hlavní činnosti naší firmy. Zakázková výroba tašek zahrnuje tašky, batohy a obaly pro nejrůznější oblasti použití od těch nejjednodušších až po specifické obaly a batohy. Dle potřeb klienta může být výroba tašek zaměřena také na zcela atypické výrobky. Mezi naše specializace však nepatří pouze výroba tašek a batohů, ale jsme schopni zhotovit také pouzdro na nože, hudební nástroje a další. Profesionální výroba tašek, batohů i pouzder je naší doménou!