Servis, prodej skútrů, motocyklů, motoservis Ústí nad Labem

Vážení zákazníci,
vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy

Od dubna 1999 do roku 2010 jsme se stali autorizovanými dealery značek Cagiva, Husqva.8.rna, Piaggio, Derbi, Kentoya, Hyosung, Daelim, Gilera a MV AGUSTA.

Od roku 2010se zabýváme prodejem a servisem bazarových motocyklů, skůtrú a čtyřkolek. Zároveň jsme se stali autorizovanými dealery zn.MASAI a HYTRACK.
Kromě prodeje a servisu nabízíme široký sortiment motodoplňků, náhradních dílů a provádíme servis a opravy všech světových značek motocyklů, čtyřkolek a nově mopedaut.

Přijímáme  motocykly do komisního prodeje. Nově nabízíme i výkup za hotové peníze.

V nabídce máme rovněž oblečení, motodoplňky, dárkové zboží a ochranné prostředky motoristům pro bežný provoz na silnicích a také pro motoristický sport - silniční závody, enduro, motokros, 4K aj.

Našli jste si motocykl, automobil nebo nemáte na opravu motocyklu? Máte vybrané oblečení nebo doplňky a nemáte na ně hotovost? Žádný problém. Naše firma Vám  zprostředkuje splátkový prodej a pro podnikatele i leasing od společnosti ESSOX . Minimální částka, kterou si můžete půjčit je 3 000 Kč, maximální doba splácení je 72 splátek a možná je i 0% akontace. Potřebné doklady jsou OP a ŘP - půjčka do 300 000,-Kč. Nad 300 000,-Kč je nutné dodat doklad o ověření adresy (SIPO,Bankovní výpis, ...) a doklad o výši příjmů nebo v případě podnikatele daňové přiznání a kopie ŽL. Vše vyřídíme do 30 min.

V nové provozovně v Chabařovicích u Ústí nad Labem, cca. 800 metrů od sjezdu z dálnice D8 nabízíme i rychloservis a pneuservis motocyklů, motobazar, který je k dispozici v elektronické podobě na našem eShopu.

Současně jsme rozšířili naše služby o čištění interiérů a exteriérů speciálními přípravky - motocykly, čtyřkolky, automobily.

Od ledna 2013 naše firma změnila právní formu podnikání a to na JS MOTO s.r.o

Od ledna 2016 provádíme diagnostiku motocyklů,skútrů,čtyřkolek všech značek,vodních skútrů a lodí od renomované firmy TEXAeet

JS MOTO s.r.o. - idatabaze.czMotocykly, motorky, skútry - idatabaze.cz

MÁTE NĚJAKÝ DOTAZ?

Napište nám, my se ozveme a rádi Vám pomůžeme.

Nabízíme

  • Prodej – servis
  • Diagnotika motocyklů, skútrů, čtyřkolek všech značek
  • Motobazar
  • Příslušenství a díly

Kontakty

Fakturační adresa
JS MOTO s.r.o.
Ústecká 678
403 17 Chabařovice

IČ: 22797360
DIČ: CZ22797360

telefon: +420 603 528 584
mobil: +420 601 281 819
email: obchod@jsmoto.cz

Otevírací doba
Po - Pá 9 - 16 hod.
nebo po telefonické dohodě.