Jupiter podlahove vytapeni

Vítejte na stránkách firmy Jupiter – podlahové topení (vytápění)


Společnost Jupiter zahájila svoji činnost v roce 1995 a od té doby se snaží vyvíjet a zdokonalovat všechny systémy a výrobky týkající se teplovodního podlahového topení a stěnového vytápění. Jupiter vyvíjí, produkuje a provozuje technicky bezproblémové, energeticky úsporné a kvalitní systémové díly. Ty jsou řešeny tak, aby zajistili rychlou a bezproblémovou pokládku u zákazníka a omezovali ji pouze na dobu nezbytně nutnou. Není nutné čekat na proschnutí zalévací hmoty jako u mokrých systémů, jednoduše odstraníme Vaši stávající podlahovou krytinu a na takto upravený podklad již instalujeme JUPITER systém a to s navýšením o pouhých 38mm ( dle typu podlahové krytiny ).

Systém je vhodný jak pro rekonstrukce tak pro novostavby, ideální je pro rodinné domy, byty, zimní zahrady, venkovní přístřešky, podkrovní místnosti a v neposlední řadě při pokládce klasickým, takzvaným „mokrým“ způsobem, pro realizace teplovodního podlahového vytápění u industriálních hal a jiných provozních objektů, kde zákazník pocítí velmi rychle úsporu související s náklady na vytápění.

Schema

Výhody podlahového topení

Maximální pocit tepelné pohody Působí příznivě na lidský organismus. Oproti klasickému radiátorovému vytápění zajišťuje podlahové topení (podlahové vytápění) zvýšení sálavé topné plochy a současné snížení teploty vzduchu. Umožňuje zvýšit vlhkost vzduchu bez následné kondenzace par a vyrovnání teplot stěn. Navíc tak dosáhneme rovnoměrného rozložení teploty v celém prostoru.

Maximální hygiena provozu

Podlahové topení (podlahové vytápění) nevíří vzduch - stěny a topné plochy tedy neznečišťuje unášený prach. Systém tak zajišťuje ve vytápěných místnostech kvalitní mikroklima. Minimální vlhkost stěn brání vzniku plísní a mikroorganismů. Snižuje se tak riziko alergií.


Podlahové topení (podlahové vytápění) se vyplatí:
• šetří až 20% energie
• přináší komfort a tepelnou pohodu; jde o úsporné, nízkoteplotní sálavé vytápění.

Podlahové topení (podlahové vytápění) zabezpečí přiměřený pocit tepla, i když je teplota v místnosti přibližně o 2 °C nižší než při jiných způsobech vytápění (topení). Nejvyšší teplota v místnosti je v úrovni podlahy, uživatel má „nohy v teple“ a nepociťuje chlad. Snížením teploty vzduchu o 3-5 °C při zachování tepelné pohody klesnou provozní náklady o 20 – 30%.

je vhodné i pro aplikaci netradičních zdrojů energie
je vhodné do všech typů místností bez ohledu na způsobjejich využívání.

Široká škála zdrojů tepla

Podlahové topení (podlahové vytápění) umožňuje použít jakýkoli nízkoenergetický zdroj tepla (tepelné čerpadlo, solární článek, kondenzační a nízkoteplotní technologie).

Odolnost, bezúdržbový provoz

Trubky pro podlahové topení a stěnové vytápění JUPITER® jsou extrémně odolné proti stárnutí. Po správné instalaci, natemperování stěn a dokonalém odplynění systému podlahového topení(podlahového vytápění) není po celou dobu provozu třeba žádný další zásah. Mimo jiné je podlahové topení ideální pro použití v památkových objektech.

Jupiter system CZ na Facebooku | Kontakt | © 2008 - 2024 | | SEO webu sledují SEO nástroje.cz