rizikove-kaceni-stromu
Kácení
stromů

Naše práce nás baví a je to vidět.
Specializujeme se na manipulaci s pilou
ve výškách a rizikové kácení stromů.

rizikove-kaceni-stromu
Likvidace
větví

Štěpkování nebo odvoz větví. Kompletní úklid
po kácení. Biologicky zlikvidujeme veškerou
dřevní hmotu. Neváhejte, pošlete dotaz na cenu.

rizikove-kaceni-stromu
Frézování
pařezů

Odstranění pařezů frézováním do hloubky 10 - 20 cm.
Ceny od 200,- za 10 cm průměru, plus doprava.
Kořeny lze i vykopat, nebo vytrhnout.


Kácení stromů


Je to
raz dva

Rizikové kácení stromů


Kácení rizikových stromů provádíme lezeckou technikou a v krajních případech za pomoci hydraulické plošiny.


18+

Kácíme od roku 1998
a posledních osm let se specializací na
kácení stromů ve výškách.

Kácení stromů

Patří mezi nejrizikovější práce při které každoročně přijde o život, nebo se těžce zraní nemalé procento lidí. Kácení stromů je také jednou z fyzicky i psychicky nejnáročnějších prací. Je nevyhnutelné zde spojit veškeré zkušenosti a obezřetnost, aby kácení stromů probíhalo bezpečně a s výborným výsledkem. Nejedná se o pouhé použití síly bez promyšlených a dobře plánovaných kroků.


Máme zkušenosti

Při kácení stromů je nezbytné věnovat náležitou pozornost identifikaci nebezpečí a na základě vyhodnocení rizik přijmout potřebná opatření. Při stanovení pracovního postupu je nutno zohlednit druh dřeviny, stáří a zdravotní stav kácených stromů, tvar koruny a další podmínky na místě pracoviště jako je stav terénu nebo povětrnostní podmínky.

Rizikové kácení

Již osmým rokem drtivou část zakázek tvoří kácení stromů které spadá do kategorie rizikové. V lesnických pracích jde především o likvidování polovývratů, vývratů a polomů. Při práci pro firmy, úřady a soukromé osoby jde především o rizikové kácení stromů v okolí budov, silnic, železnice nebo ořez nežádoucích dřevin v blízkosti elektrického vedení.


Nabízíme další služby

Kromě kácení stromů Vám můžeme nabídnout služby v oblasti údržby zeleně, včetně realizace náhradní výsadby. Vzhledem k tomu, že spolupracujeme s několika subjekty ve stejném oboru, jsme schopni zajistit nákup a prodej dřeva, odkoupení lesa od drobných vlastníků, zajistit štěpkování nebo jinou ekologickou likvidaci dřevní hmoty.

Reference

Pár ukázek toho jak může kácení vypadat. V případě jakýchkoliv dotazů, nabídky výběrového řízení, nebo jiné poptávky, nás neváhejte kontaktovat.

Přečtěte si ...

  • 17. 12. 2008

    Jak náročné je pokácení stromu


    Někdo si řekne, „proč bych na to volal odborníka“? „To si pokácím sám“, popřípadě „Jožka říkal že to za pivo shodí“. Než se do toho pustíte, […]

    Read more
  • 16. 12. 2008

    Když se o strom nestaráte


    Je v blízkosti Vašeho domu strom? Máte v předzahrádce neudržovaný smrk, který se rozrostl do gigantických rozměrů? Máte na zahradě ořech, kterého koruna zasahuje nad chatku […]

    Read more
  • 6. 12. 2008

    Bezpečnost práce při kácení


    Nejprve si probereme pracovní postupy. Proč začínáme právě tímto a ne třeba pracovními pomůckami? Práce s motorovou pilou Práce s motorovou pilou způsobuje mnohé pracovní situace, […]

    Read more
Volejte
Brno a okolí:
Břeclav a okolí:
+420 770 77 88 00
+420 722 10 00 08

IČO: 04948645 nebo 70479895 | Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku

Ceník kácení stromů

Pošlete nám nezávaznou
poptávku. Ideálně i s fotkou
stromu ke kácení.

Pro přesnou cenovou nabídku připojte fotky stromu (keřů, tújí, atp.) jež chcete odstranit, dokument k zadání, atp. Maximální počet souborů je pět. Velikost jednoho souboru je omezena na 5MB.

Fotky můžete poslat i telefonem (vložte je do SMSky/MMSky), popřípadě je pošlete klasicky jako přílohu emailem (stejně jako jiné soubory). Odpovídáme nejpozději do 24 hodin.

Cenu zakázky určuje nejen velikost dřeviny, ale především riziko při kácení, zdravotní stav dřeviny, nebo druh stromu. Můžeme poslat cenu na základě fotografií, které dáte do přílohy, nebo přidáte do formuláře.

Upozornění:
Zejména v poslední době se množí případy, kdy zákazníci přicházejí s naléhavou prosbou o dodělání zakázky započaté jinou firmou, která ji technicky nezvládla, nebo při práci došlo k poškození majetku či újmě na zdraví. Vyhněte se těmto problémům nebo zbytečnému navýšení ceny zakázky a ověřte si reference těch, kteří budou Vaši zakázku realizovat. Spolehněte se na ty kteří mají odpovídající technické zázemí, hledejte dlouholetou praxi a zkušenosti z oboru.

Formulář pro cenovou nabídku kácení