Kamioňáci.cz - Profesionálové profesionálům

Inzerce stavební a dopravní techniky ZDARMA – TipTrucker.cz

TANKUJTE BEZ FRONT. NAFTA ZA SUPER CENY A K DISPOZICI JE I HVO100!

V Červeném Kříži u Jihlavy funguje od ledna tohoto roku nová čerpací stanice. Jedná se o společný projekt společnosti NIKEY, provozovatele sítě čerpacích stanic a mycích center, a společnosti EUROWAG, předního poskytovatele platebních řešení pro nákladní dopravu v rámci celé Evropy.

Jedná se o samoobslužnou čerpací stanici s non stop provozem, na které je k dispozici motorová nafta a AdBlue. Čerpací stanice je v těsné blízkosti dálnice D1, exit 112 a vzhledem k této poloze nabízí pohonné hmoty za bezkonkurenční ceny.

„Velkokapacitní čerpací stanice umožňuje tankovat z 20 výdejních míst, takže fronty se nám tady netvoří,“ říká Martin Seidler, obchodní manažer společnosti NIKEY.  „Platby je tu Číst dále »

Autodoprava, Novinky, Služby dopravcům , , Zobrazit komentáře

DHL rozšiřuje svůj udržitelný vozový park v Německu o 178 nových vozidel IVECO S-WAY CNG

 

  • Skupina DHL objednala pro svou divizi Post & Parcel Germany celkem 178 nových vozů IVECO S-Way CNG.

 

  • Technologie stlačeného zemního plynu je v současné době nejvyspělejší na trhu, a proto je infrastruktura

rozvinutější a vozidla snadněji dostupná ve srovnání s jinými alternativními pohony.

 

  • Nová vozidla budou využívána především v přepravě mezi centry DHL pro přepravu
Číst dále »

Autodoprava, Novinky, Služby dopravcům, Technika , Zobrazit komentáře

Tatra Trucks investuje 700 milionů korun do výrobních technologií pro dosažení objemu produkce až 2500 vozů za rok

Kopřivnická automobilka odstartovala investice do špičkového strojního vybavení, aby zefektivnila výrobní procesy a zvýšila objem produkce až na 2500 vozidel za rok. Tatra také spustila rozsáhlý proces digitalizace výroby s využitím moderních systémů podnikového řízení a chystá modernizace a úpravy vnitřních prostor továrny jak ve výrobních halách, tak v administrativní části. Díky těmto procesům automobilka Číst dále »

Novinky , , , Zobrazit komentáře

Pocta Karlu Lopraisovi

30. prosince to byly už dva roky, kdy do dakarského nebe odešel Karel Loprais, šestinásobný vítěz rally Dakar v kategorii kamiónů za co si vysloužil přezdívku Monsieur Dakar. Tento skromný a přátelský Valach z Frenštátu pod Radhoštěm se původně jako zkušební jezdec ve vývoji vozidel Tatra a posléze pilot závodní Tatry zasloužil o popularitu této … Číst dále »

Dakar, Novinky , , , Zobrazit komentáře

Test eActrosu

Redakce Kamionaci.cz se aktivně podílela ne nedávném testu plně elektrického vozidla eActros s chladírenskou nástavbou. Ve spolupráci s firmou Daimler Truck Česká republika s.r.o. a infuencerem Radkem Landou, který provozuje portál zabývající se elektromobily se vytvořilo video pro YOU TUBE, … Číst dále »

Kopřivnická Tatra nově nabízí oleje a maziva pod vlastní značkou

Vacant warehouse space.

Automobilka Tatra Trucks již dlouhé desítky let dodává zákazníkům na mnoha trzích nákladní vozy pro nejrůznější účely, které provozují na silnicích i v těžkých terénech za všech klimatických podmínek. Vozy Tatra při své náročné službě potřebují odpovídající Číst dále »

Volvo – nový low entry

Volvo představuje Volvo FM Low Entry – první nákladní vozidlo s elektrickým pohonem s nízkou kabinou pro snadné nastupování a vystupování

Elektrické nákladní vozidlo Volvo FM Low Entry s kapacitou pro přepravu těžkých nákladů a vynikajícím výhledem je optimalizované pro bezpečnou a efektivní jízdu … Číst dále »

Plán akcí pro rok 2024

Tak jako každý rok přinášíme stručný a jistě nekompletní seznam motoristických akcí, tedy hlavně těch okolo kamiónů, které už mají své termíny na letošní rok. Velké zahájení v podobě soutěže Dakar, o které jsme průběžně informovali a ve které se … Číst dále »

Daimler Truck Česká republika s.r.o. předal tahač návěsů Mercedes-Benz eActros 300 společnosti HOPI

Logistická a potravinářská společnost HOPI převzala plně elektrický tahač návěsů Mercedes-Benz eActros 300. Vozidlo bude využívat v pravidelné přepravě zboží z pobočky v Prostějově.

Předání elektrického tahače návěsů Mercedes-Benz eActros 300 logicky navazuje na dlouholetou spolupráci mezi dovozcem nákladních vozidel Mercedes-Benz a společností … Číst dále »

Automobilka Tatra Trucks v roce 2023 opět navýšila výrobu a chystá další novinky

Za loňský rok kopřivnická společnost Tatra Trucks, kterou vlastní akcionáři z Czechoslovak Group a Promet Group, vyrobila a prodala 1451 vozidel, naplnila své plány a dostála svým závazkům k partnerům i zákazníkům. Loni také představila několik nových technologických projektů, které Číst dále »

Reklama



Kamioňáci.com


Zdarma SMS
Nejlevnější Taxi Brno vám zajistí přepravu více osob
Nejlevnější drink and drive Taxi Brno