Máte ucpaný odpad či kanalizaci?
Neteče Vám voda?

Jsme rodinná instalatérská firma a rádi Vám pomůžeme. Kdekoliv a kdykoliv.

Volejte nonstop 774 855 722

Instalatérské služby

Existuje mnoho nepříjemností, které mohou omezit a nebo vyřadit fungování Vaší domácnosti nebo firmy. Nabízíme mnoho instalatérských služeb, které Vám pomohou vyřešit téměř všechny Vaše problémy.

Čištění kanalizace

Provádíme mechanické čištění kanalizace, monitorování kanalizace, čištění odpadu, opravy kanalizace a odpadu a další úkony s kanalizací spojené.

Monitorování kanalizace

Provádíme pravidelné monitorování kanalizace pomocí moderní technologie, aby bylo možné včas odhalit případné poruchy a předejít tak větším problémům.

Opravy kanalizace

Naše společnost se specializuje na opravy kanalizace všeho druhu. S využitím moderních technologií a zkušeností našich odborníků jsme schopni zjistit příčinu problému a následně jej rychle a efektivně vyřešit.

Havárie vody

Zajišťujeme plnou opravu vodovodních systémů jak v bytových tak nebytových jednotkách. V okamžiku poruchy nás ihned kontaktujte.

Čištění odpadu

Potřebujete čistění odpadu? Jsme instalatérská firma s moderním vybavením a zkušeným týmem odborníků. Poskytujeme rychlé a efektivní řešení pro domácnosti i komerční objekty.

Instalatérské práce

Poskytujeme i další typické instalatérské práce jako např. montáže praček, myček, umyvadla, wc, opravy rozvodů vody, bojlerů a spousty dalších služeb.

Orientační ceník

Instalatéři Praha

NonStop havarijní služba!

Jsme experti na vodu, odpad, kanalizaci a další instalatérské služby

Jsme specialisté v oboru čištění, opravy kanalizací, instalatérských prací, topenářských prací. Naše služby jsou dostupné nonstop 24/7 a u akutních havárií  garantujeme příjezd do 45 minut v Praze a jejím okolí a ve Středočeském kraji. Zavolejte nám a vyřešte své potíže ihned!

Nové instalace

Provádíme absolutní rekonstrukci a instalaci vodovodních, topných a kanalizačních systémů.

Opravy

Naší nejsilnější stránkou jsou okamžité a akutní opravy topných, vodovodních a kanalizačních systémů.

Nonstop

Jsme Vám k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnů, 365 dní v roce. Rozbil se vám vodovod 24.12 – obraťte se na nás.

Spojte se s námi

Plný dům potíží? Není nic jednoduššího než nám ihned zavolat případně zanechat zprávu.

  • Aquabest
  • U Rybníčku 234
  • Velké Přílepy