fbpx

Online odhad ceny nemovitosti zdarma

 

Chcete zjistit, kolik je aktuální hodnota vaší nemovitosti? Zašlete údaje o nemovitosti a obdržíte odhad ceny nemovitosti zdarma:

Specializuji se na Prahu, Středočeský kraj a Plzeň *

MICHAL BLÁHA

Realitní makléř

Prodej, či pronájem nemovitostí, je pro mé klienty příjemným zážitkem

Obchodování je mou vášní. S prokazatelnými výsledky se této činnosti věnuji již více než 20 let. 

Každá situace je pro mě jedinečným příběhem, a já mám tu čest pomáhat lidem při každém kroku této cesty. S maximální péčí, zodpovědností a individuálním přístupem se snažím každému klientovi poskytnout ty nejlepší služby, které překračují jeho očekávání.

Chápu, že pro mnohé z vás je každé obchodní rozhodnutí důležité. Proto si zakládám na důkladné péči o vaše potřeby a očekávání.

Pokud váháte ohledně svého dalšího kroku, potřebujete profesionální radu nebo jen nezávaznou konzultaci, neváhejte mě kontaktovat. Rád se s vámi setkám u šálku kávy a společně probereme vaše plány a možnosti.

Vaše spokojenost je pro mě tou nejvyšší prioritou a těším se na možnost spolupráce s vámi.

Proč spolupracovat zrovna se mnou?

Dříve než se pustíme do spolupráce, rád se s Vámi setkám na nezávaznou konzultaci například u kávy. Probereme Vaše potřeby a cíle a já Vám navrhnu ideální strategii, jak jich dosáhnout .

Dříve než se pustíme do spolupráce, rád se s Vámi setkám na nezávaznou konzultaci například u kávy. Probereme Vaše potřeby a cíle a já Vám navrhnu ideální strategii, jak jich dosáhnout .

Ať už chcete jen zjistit orientační cenu nemovitosti, pronajmout garáž, prodat dům, či komerční nemovitost, koupit byt nebo se jen zorientovat na realitním trhu, jsem tu pro Vás. Nabízím širokou škálu služeb, které Vám usnadní celou cestu k Vašemu vysněnému bydlení.

Nepodceňujte reference! Vyhněte se zbytečným problémům. Chcete prodat nebo koupit nemovitost? Než se rozhodnete pro spolupráci s makléřem, ověřte si jeho reference! Reference: Klíč k bezproblémovému prodeji/koupi nemovitosti.

Developerský projekt, který je aktuálně ve výstavbě. V prodeji je nyní první etapa – byty od 1+kk až 4+kk. Zahájení prodeje druhé etapy se plánuje na druhou polovinu roku 2024.

Do Kladna se stěhuje čím dál více lidí, protože si zde mohou dovolit vyšší kvalitu života, jsou obklopeni přírodou, a přitom se nachází stále v bezprostřední blízkosti hlavního města Prahy.

Díky plánovanému rychlovlaku můžete být do 30 minut z Kladna na Masarykově nádraží. 

Řešíte prodej, pronájem, koupi, či ocenění nemovitosti, kontaktujte mě

Působím primárně v oblastech Praha – Středočeský kraj – Plzeň

Telefon: +420 731 098 231

E-mail: michal.blaha@re-max.cz

Realitní makléř Michal Bláha je nezávislým podnikatelem podnikajícím na základě živnostenského listu, IČ 03667413