Kapsle do kávovarů Nespresso

Kapsle pro přípravu kávy v přístrojích Nespresso jsou v nabídce mnoha výrobců a to v balení obsahujícím 10 až 100 kapslí.

Největší nabídku kapslí do kávovarů Nespresso, kromě Nespressa, naleznete v nabídce výrobců L’Or, Caffé Corsini, Intenso či Jacobs.

Druh kávy: EspressoLungoSingle OriginDecaffeinato
Kávovar Nespresso

Kapsle do kávovarů Dolce Gusto

Kávovary Dolce Gusto u nás patří mezi jedny z nejpoužívanějších kapslových kávovarů, do kterých zde naleznete 150 různých balení.

K přípravě kávy či horké čokolády můžete kromě kapslí Nescafé zkusit kapsle s kávou Starbucks, Tiziano Bonini, Gimoka či Bialetti.

Kávovar Dolce Gusto Drop

Inspirace k nákupu kávových kapslí s přehledem prodejců

Kávovary na kapsle jsou již dlouhou dobu nedílnou součástí mnoha domácností a s tím souvisí i jejich dobrá skladová dostupnost v mnoha kamenných obchodech, především supermarketech a větších elektro-prodejnách. I přes to bude pravděpodobně především dlouhodobé uživatele těchto přístrojů trápit nedostatečná nabídky a malý výběr výrobců kávových kapslí. A právě rozdílná nabídka a ceny v obchodech je jedním z ukazatelů, že je na internetu prostor pro vytvoření těchto stránek. Hlavní cíl jel přinést přehled aktuální nabídky kávových kapslí na trhu a tím usnadnit výběr a jejich nákup nejen v kamenných, ale i internetových obchodech, které zákazníkům přináší mnohem pestřejší možnosti při výběru.

Stránky kavove-kapsle.kuryrem.cz byly po několikaměsíčním vývoji spuštěny na podzim v roce 2019, kdy databáze kávových kapslí, stojánků na kapsle, podů a kávy čítala přes 700 položek. Web byl vytvořen s cílem rozvoje zkušeností s prací s daty internetových obchodů a jeho současná podoba by neměla být konečná.

465 produktů
10 kategorií
57 výrobců
6 obchodů