Kleineidam - ocelové konstrukce a ocelové haly

Lidická 94, 790 70 Javorník u Jeseníku, tel.: +420 584 440 128, fax: +420 584 440 128, web: www.kleineidam.cz, e-mail: kleineidam@kleineidam.cz


KLEINEIDAM - montované haly, ocelové konstrukce
CZ DE
Kontakt

KLEINEIDAM, s r.o.

Lidická 94
790 70 Javorník
IČO: 258 372 31
DIČ: CZ25837231

Tel: +420 584 440 128
Fax: +420 584 440 128

Kde nás najdete?

 

 

 

 



 

Česká společnost KLEINEIDAM, s.r.o. se již od roku 1993 zaměřuje na montované ocelové haly a jiné ocelové konstrukce. Hlavní činností firmy je výstavba hal - montáž a dodávka ocelových konstrukcí a opláštění hal a budov. Máme bohaté zkušenosti s výstavbou především větších objektů, pro představu můžete nahlédnout do našich referencí. Montované haly a ocelové konstrukce obecně stavíme nejen v České republice, ale také v okolních státech (Německo, Švýcarsko ,Rakousko, Slovensko, Polsko, aj.).

KLEINEIDAM - montované haly, ocelové konstrukce

Montované haly i jiné ocelové konstrukce dodáváme a montujeme přímo dle konkrétního projektu. Všechny ocelové haly jsou unikátní - každý konkrétní projekt je vypracován dle rozměrů haly, účelu stavby, přání investora a dalších okolností. Máme veškeré potřebné vybavení a jsme zvyklí realizovat montované haly a ocelové konstrukce většího rozsahu. Zaměstnáváme desítky spolehlivých a zkušených zaměstnanců, při výstavbě využíváme vlastní montážní techniky a mechanismy. Vždy dodržujeme dohodnuté termíny.

Ocelové výrobní haly i jiné montované haly vyprojektujeme a dodáme co nejekonomičtěji a přitom s maximální bezpečností. Všechny naše techniky i materiály mají jakostní certifikáty, zaručujeme kvalitu nejen materiálů, ale také provedení.

Opláštění hal a budovOpláštěná ocelová hala

Kromě montáže ocelových konstrukcí dlouhodobě provádíme také opláštění hal a budov. Pro opláštění používáme TR plechy, kazety + TR plechy, sendvičové panely od osvědčených českých i zahraničních výrobců. Tyto sendvičové panely pro montované haly splňují všechna přísná kritéria na kvalitu a životnost. Mezi hlavní vlastnosti těchto sendvičových panelů patří rychlost montáže, dlouhá životnost, protipožární odolnost a snadná údržba.

Reference, objednávky a kontakt

Od roku 1993 jsme nasbírali stovky pozitivních refrencí, podívejte se Rozestavěná ocelová konstrukce
na fotogalerii vybraných referencí.
Chcete-li si předobjednat montované ocelové haly nebo jiné ocelové konstrukce, vyplňte jednoduchý objednávkový formulář(4). Máte-li jakékoliv dotazy, kontaktujte nás (kontakty jsou uvedeny vpravo). Rádi a ochotně odpovíme na vaše dotazy, poradíme, přijedeme a zdarma naceníme váš projekt. Těšíme se na spolupráci.

 

  

 

ZDARMA naceníme Vaší poptávku:

  • dodávka a montáž ocelových konstrukcí
  • dodávka a montáž opláštění
  • dodávka a montáž PVC oken a dveří
  • jeřábnické práce

Neváhejte a kontaktujte nás

 Ukázky montáží ocelových kontrukcí

 

Montovaná ocelová konstrukce - Borůvková Hora Montovaná ocelová konstrukce - KERMI Stříbro Montovaná hala - KOVONA Český Těšín Montovaná hala - SCONTO Montovaná hala - WAREX

 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies
DALE NABÍZÍME mapa webu - montované haly - ocelové konstrukce -