top of page
KLIMACOOL LOGO L1.png
Air Duct
KLIMACOOL LOGO L1.png
KLIMACOOL LOGO.png
KLIMACOOL s.r.o.

Poradenství v oblasti klimatizace a chladící techniky je naší silnou stránkou díky více než šestnáctiletým zkušenostem v oboru.  Jsme společností s trvalým růstem a naším primárním cílem je udržení se na špici ve svém oboru. 

Pozáruční servis

Naše firma nabízí také pozáruční servis, který je zajištěn vyškolenými techniky naší společnosti. Nad rámec záručního a pozáručního servisu zajišťujeme pravidelné odborné servisní prohlídky včetně profylaxe jednotlivých zařízení, které jsou pro dlouhodobý bezporuchový provoz zařízení nezbytné. 

Údržba klimatizace

Nezapomeňte na pravidelný servis chlazení a vzduchotechniky

Tepelná čerpadla

Tepelné čerpadlo v sobě spojuje celou řadu předností, díky nimž je vytápění cenově výhodné, pohodlné a ekologické. Tepelné čerpadlo vzduch-voda jsou zařízení, které odebírá teplo z venkovního vzduchu a pomocí výměníku toto teplo pak předává do systému vytápění vašeho domu.

Vzduchotechnika

Zajišťujeme také dodávky, montáže a servis vzduchotechnických zařízení malého, středního až velkého rozsahu. Do naší nabídky patří vzduchové clony (průmyslové i komfortní), větrací a rekuperační jednotky, ventilátory, digestoře (gastro i bytové), komponenty vzduchotechnických rozvodů, vzduchovody a distribuční elementy.  

Přidejte se k tisícům zákazníků a užijte si ta největší vedra z pohodlí svého soukromého chládku.

KLIMATIZACE
DO DOMU A BYTU
KLIMATIZACE
DO KANCELÁŘE
KLIMATIZACE
PRŮMYSLOVÁ

Větráním se to vyřešit nedá, usnout je skoro zázrak, dusno že by se dalo krájet. Větrák hučí jak vrtule Boeingu a mobilní klimatizace? naděje která už vyhasla jako oheň v krbu? která nesplnila očekávání ani z poloviny? Víme jak Vám zpříjemnit chvíle trávené v pohodlí Vašeho domova. Klimatizace jsou dne mnohem dostupnější než dřív, vyžádejte si nezávaznou konzultaci. Rádi Vám poradíme. Klimatizace nejen prodáváme ale montujeme a zajišťujeme záruční i pozáruční servis.

Letní měsíce v kanceláři? Nohy namočené v kbelíku studené vody důmyslně schované pod stolem a teplota od rána pořád stoupá oproti produktivitě, která naopak klesá? Nejradši by jste do práce chodili v plavkách? Nosit oblek je de facto nadlidský výkon? Proměňuje se Vaše kancelář v letních měsících také na sklářskou huť? Obraťte se na odborníky v oboru. Ať už oslovíte kohokoliv, věřte, že se to vyplatí. Dobré podmínky zvyšují produktivitu práce.

Ochladíme Vaše skladové i výrobní haly přesně na tu teplotu ve které Vám i Vašim produktům bude hej. A nejen sklady, zaměřujeme se na klimatizované prostředí v automobilovém průmysl, v tiskárnách nebo restauracích. Ochladíme Vaše serverovny. Vytvoříme příjemné klima Vašeho hotelu, obchodního domu. Jsme schopni vytvořit pohodlí i v dalších velkých objektech. Pomůžeme Vám nejen k Vaší spokojenosti ale i ke spokojenosti Vašich zákazníků a zaměstnanců. Pomůžeme Vám splnit předepsané hygienické normy. 

KLIMACOOL LOGO.png
Většinu klimatizací máme skladem v kterémkoliv období

Na trhu s klimatizacemi jsme jako firma více jak 16 let. Za tuto dobu jsme si vybudovali kredit silné a perspektivní společnosti. Jsme spolehlivým partnerem pro dodávky malých, středních ale i velkých průmyslových celků. Naše práce nás baví a cíle máme stále vysoké, naopak ceny se snažíme držet nízko ale tak aby profesionalita a kvalita naší práce byla vždy položena nejvýše jak to jen jde, stejně tak jako ty naše cíle. Na nás se můžete vždy spolehnout.

Nabízíme klimatizace od renomovaných světových výrobců. Díky přímé vazbě na jednotlivé distributory můžeme nabídnout pružnou reakci na Vaše požadavky a rychlou dodávku nabízených zařízení.

Montáž zařídíme my. Nejsme jen prodejci klimatizací, vzduchotechniky a tepelných čerpadel.

Instalace, montáže a poradenství na vysoké úrovni v oblasti klimatizací a chladící techniky je naší silnou stránkou díky více než šestnáctiletým zkušenostem v oboru. 

Šetřete své finanční prostředky

Nejen skvělou cenou a přesnou kalkulací dodaných technologií, materiálu a práce ale i provedenou odbornou ( autorizovanou ) montáží vám garantujeme i nižší cenu klimatizace včetně veškerého dodaného materiálu od nás získáte vše jen s 15% sníženou sazbou DPH.

Midea_logo_logotype.png

Midea je světovým výrobcem klimatizací č.1   Nejmodernější klimatizace Midea udržují Váš domov v chladu a pohodlí po celý rok.

midea.jpg

Technologie Streamer společnosti Daikin deaktivuje více než 99,9 % nového koronaviru (SARS-CoV-2)

Společnost Daikin potvrzuje účinnost své patentované technologie Streamer, která úspěšně deaktivuje více než 99,9 % nového koronaviru (SARS-CoV-2) po 3 hodinách ozařování viru.

Studii vykonala společnost Daikin Industries Ltd. ve spolupráci s profesorem Shigeru Kyuwa z katedry Biomedical Science na univerzitě v Tokiu a skupinou výzkumníků, vedenou profesorem Shigeru Morikawa z katedry Microbiology na univerzitě Okayama University of Science.

Koupi domu

REFERENCE

podívejte se s námi na realizaci některých našich projektů

KLIMACOOL LOGO.png

CERTIFIKÁTY

zde si můžete prohlédnout získané certifikáty naší společnosti Klimacool

KLIMACOOL LOGO.png
Čištění filtrů
bottom of page