Kosmetička a vizážistka Zuzana Míková (Koubková)- profesionální péče o Vaši pleť. Kvalitní a značková kosmetika (Germaine de Capuccini,Christian Dior, M.A.C., ad.), módní líčení, aktuální trendy (Neinvazivní liposukce, fotodepilace, fotoomlazení, PSP ošetření, ad.), osobní přístup.

Kosmetička, vizážistka

Již od roku 1998 se věnuji práci kosmetičky, vizážistky a celkové péči o pleť. A to nejen v kosmetickém salonu v Praze, ale také při spolupráci s předními módními návrhářkami (G.Páralová, D.Nová) při líčení jejich nových módních kolekcí či ve spolupráci s Českou televizí při natáčení pořadů o líčení. Kosmetika a líčení je pro mne nejen prací, ale hlavně velkým koníčkem.
Zuzana Míková

Kosmetička-Praha.cz - dokonalá péče o pleť


Kosmetika byla od prvopočátku v úzkém stavu v medicíně a hygieně. Zrodila se však z přirozené touhy po kráse a je vždy touhou po kráse motivována. Je stará tak, jako kulturní dějiny lidstva a odedávna je její náplní snaha přiblížit se ideálu krásy, který je však v různých místech i dobách proměnlivý. Jejím posláním je adaptace člověka v životním prostředí tak, aby mohl uplatnit všechny své vzhledové přednosti a potlačit vzhledové vady.

Současná kosmetika vychází z těchto pravidel:

  • krásné je jen to, co je zdravé,
  • vzhled kůže závisí na celkovém zdraví organismu (proto se o kůži říká, že je „zrcadlem zdraví“),
  • kosmetika musí zdůrazňovat tělesnou i duševní harmonii a stejně jako v medicíně předcházet nemocem, platí v kosmetice předcházet stárnutí,
  • harmonie duševní i tělesná dodá chuť k práci i životu.

Taková kosmetika nám může obohatit život.

Toužíte-li po zdravé a profesionálně ošetřené pleti, neváhejte a navštivte mne v nově otevřeném salonu v příjemném prostředí. Nabízím různé druhy kosmetické péče a ošetření, přesně dle Vaší pleti kvalitní a značkovou kosmetikou Germaine de Capuccini, Keenwel, ad.


Každá žena se ráda cítí dobře a proto další službou, kterou Vám mohu nabídnout je možnost profesionálního líčení dekorativní kosmetikou Christian Dior, M.A.C., Germaine de Capuccini,Keenwel.