Close

Profesionální kosmetické kufříky a kufry

Kvalitní kosmetické kufříky

Hledáte-li vhodný doplněk pro uskladnění kosmetického materiálu je pro Vás kosmetický kufřík ideální volbou.

Nabízené kosmetické kufříky

Všechny recenzované kufříky jsou vyrobeFFny s kvalitních a odolných materiálů určených jak pro profesionální kosmetičky, kadeřnice, dizajnérky tak pro domácí uživatelky.

Samozřemostí je i použítí k jiným účelům, než jen k uskladnění kosmetiky nebo její přepravě. Kvalitní a odolné provedení všech kosmetických kufříků odpovídá širokému spektru využití.


Vyberte si Váš kosmetický kufřík podle barvy, materiálu a velikosti


kosmetické-kufry-kufříky

Prohlédněte si kompletní nabídku kosmetických kufříků od 890Kč >>


Hlavní výhody kosmetických kufříků:

  • Všechny kufříky jsou vyrobeny jen s kvalitních a odolných materiálů!

  • Každý kosmetický kufřík je uvnitř ideálně organizován tak, aby bylo snadné si kosmetický materiál rozdělit a jednoduše nalézt.

  • Vnitřek kosmetického kufříku je potažen černým, anti-statickým pěnovým potahem. Odnímatelná úložná část se skládá z pěti samostatných přihrádek pro kosmetický materiál.

  • Ve spodní části kosmetického kufříku je dostatek místa pro uskladnění klasické 36W UV lampy a CCFL/LED lampy.

  • Kufřík je uzamykatelný a dodáván se dvěma náhradnímy klíči.

kufrik-na-kosmetiku


Kosmetické kufříky

Kosmetický kufřík je ideální volbou pro ženy a dívky, jež chtějí mít ve své kosmetice dokonalý pořádek. Není nic nepříjemnějšího, než když v ranním chaosu netrpělivě hledáte své oblíbené šminky a o tu novou řasenku, za kterou jste utratili hotový balík, jako naschvál nemůžete ani zakopnout. Řekněte nepořádku, zmatku a chaosu jednou provždy DOST!


Kosmetický kufřík si jednoduše zamilujete!

Dostatečně prostorný a na pohled velice přitažlivý kosmetický kufřík si jednoduše zamilujete. V současné době je na trhu k dostání celá řada kosmetických kufříků a kufrů, jež se od sebe navzájem liší nejen velikostí, ale i vzhledem a samozřejmě pořizovací cenou. Jestliže ještě nemáte věrného společníka pro uložení všech kosmetických nezbytností – ať už na doma či na cesty – pak je ten nejvyšší čas se po jednom takovém podívat.

Fotogalerii kosmetických kufříků naleznete zde >>


Druhy kosmetických kufříků

Jak již bylo řečeno – kosmetické kufříky a kufry se dají pořídit v mnoha provedeních. Obecně by se daly rozdělit na malé a velké, nebo chcete-li na obyčejné a profesionální používání. Obyčejné ženě či dívce, jež chce mít ve svém bohatství pořádek, bohatě postačí klasický kufřík, který může s sebou kamkoli přenášet.

Pro použití na profesionální úrovni jsou pak vhodné velké kosmetické kufry, které mají i několik pater a hravě tak zvládnou pojmout veškeré potřebné vybavení.

kosmetické kufříky


Klasické kosmetické kufříky

Klasický kufřík na kosmetiku pořídíte za cenu pohybující se pod tisíc korun níže. Záleží na tom, jak velký kufřík potřebujete, kolik prostoru od něho vyžadujete či jakou máte představu o jeho vnitřním rozložení. Kufřík může mít jakoukoli podobu – od klasických stříbrných až po různě barevné či zajímavě vzorované.


Profesionální kosmetické kufry

Profesionální kufry na kosmetiku nejsou určené na domácí použití, i když nikde není psáno, že si jej nemůžete postavit do rohu vaší koupelny. Tyto kufříky stojí na zemi, mají posuvná kolečka a svými rozměry nepatří k nejmenším – jinými slovy se nejedná o ideálního společníka na cesty. Do těchto kufrů lze kromě kosmetiky uložit například i UV lampy určené pro modeláž nehtů či další nezbytnosti. Cena profesionálních kufrů se pohybuje v cenovém rozmezí kolem tří tisíc korun.



Nejoblíbenější kufříky a kufry:

Kosmetický kufřík: Delight stříbrný

Praktický kosmetický kufřík pro přehledné uskladnění materiálu na modeláž nehtů a jiné kosmetiky.

Kde koupit..
Kosmetický kufřík: černo-červený

Elegantní kufřík v italském stylu určený pro uložení příslušenství a kosmetiky. Funkční, velmi prostorný se širokým spektrem použití. Může být použit i jako typická kosmetická taška – ideální pro dlouhé cesty a jako stylová kosmetická taška.

Kde koupit..
Velký kosmetický kufr: černý

Profesionální kosmetický kufr pro přehledné uskladnění materiálu na modeláž nehtů, UV lampy a jiné kosmetiky. Vzhled krokodýlí kůže.

Kde koupit..