Aromaterapeutická kosmetická ošetření bio kosmetikou

aromaterapie-kosmetika-prahaKosmetická ošetření zahrnují čištění pleti, úpravu obočí, nanesení kosmetický přípravků (např. čistící masky, koncentráty vitamínů, stimulující Bio-fáze, specilání pleťová tonika, oční masku, péči o rty, pleťové masky dle typu pleti, atd.) Kosmetickou masáž nebo lymfodrenáž obličeje.

Enzymatická regenerace

Metoda založená na využití biochemických vlastností enzymů zajišťuje odbourávání usazených odpadních látek z pokožky, řeší problémy s mastnou, zánětlivou a citlivou pokožkou, rozpouští tukové cysty, příznivě ovlivňuje pokožku. Výsledkem enzymatické regenerace je fyziologické omlazení kůže, obnovení původního napětí pokožky, změlčení mimických vrásek. Toto ošetření je vhodné pro každý typ pleti.

kosmetiké ošetření pleti PrahaPéče pro harmonizaci citlivé a alergické pleti

Ozdravná kúra využívá pečlivě vybrané přírodní látky jako je jemný mandlový, jojobový a pupalkový olej nebo výtažky z aloe vera a karité másla. Zklidní a posílí citlivou pokožku se sklonem k alergiím. Umožní její regeneraci a postupně ji naučí reagovat na účinky přírodních rostlinných substancí. Podrážděná pokožka opět nabývá svou rovnováhu. Je chráněná před ztrátou vlhkosti a podrážděním. Přípravky této řady neobsahují vonné éterické oleje a jsou doporučovány i během homeopatické léčby.

Péče pro vitalizaci suché a zralé pleti

kosmetické ošetření suché pletiVzácný olej ze semen divoké růže je bohatý na esenciální mastné kyseliny, zvyšuje vitalitu pokožky a její schopnosti regenerace. Velmi kvalitní lipozomy z rostlinného lecitinu přinášejí esence z růže, listů ginka a pomerančových poupat přímo do těch míst pokožky, kde jsou nejvíce potřebné. Vitamín E, jojobový olej, máslo z mangových jader a růžový olej dodávají pokožce dlouho trvající hydratační ochranu.

Péče pro úpravu hydratace a regulace mazu

Tonizující šetření reguluje přebytek mazu mezi mastnými a suchými částmi obličeje (v T-zóně), hydratuje a chrání suchá místa. Stahuje rozšířené póry, stabilizuje kyselou ochranu pokožky pomocí mandlového oleje a rostlinných bílkovin. Esence z vilínu, měsíčku, meduňky a broskví povzbuzují přirozené funkce pleti a chrání její rovnováhu.

Péče o problematickou aknózní pleť

Jedná se o pleť s poruchami produkce mazu a vývodů mazových žláz. Důsledkem je nerovnoměrná tvorba ochrannného filmu, tvorba mazových zátek. Pravidelné ošetření redukuje nečistoty a umožňuje rychlé uzdravení zanícených míst. Povzbuzuje regulaci pokožky a upravuje produkci mazu. Máta, šalvěj, rozmarýna, tea tree a vrbová kůra zlepšuje kožní dýchání a cirkulaci.

Lymfovital - kosmetické ošetření s manuální lymfodrenáží obličeje

Toto kosmetické ošetření pleti je vhodné pro všechny věkové kategorie. Připravky použity v tomto ošetření jsou pečlivě vybrány dle aktuálního stavu pleti. Manuální lymfodrenáž obličeje nahrazuje kosmetickou masáž. Napomáhá tak zlepšovat napětí kůže, je vhodná jako prevence při tvorbě vrásek, otoků kolem očí, akné, migrénách. Při správně vedené lymfodrenáži tak dochází i ke změnám vizáže obličeje. Takto aktivovaná pokožka dokáže lépe využít účinky kosmetických přípravků, a ty pak zasahují přímo do její látkové výměny a vyrovnávají její dýchací a oběhový rytmus.

Aromaterapeutické kosmetické ošetření pleti 1450,-

Cena ošetření se může lišit podle rozsahu čištění a výběru masky či silic - vždy však na základě dohody. 

Kosmetické přípravky jsou pro pokožku velmi důležité. Zasahují do její látkové výměny, vyrovnávají momentální stav a respektují přirozené procesy pleti. Výtažky z léčivých bylin, vydatné obličejové masky a panenské rostlinné oleje dodávají pleti bioaktivní látky, vitamíny a minerály. Zlepšují stav pleti, regenerují pokožku i tkáně, působí blahodárně při kožních onemocněních. Přípravky neobsahují tensidy a tak ochranný film pokožky zůstává nenarušen.