Jídelní židle NILA 10 tmavě šedá/bílá

Jídelní židle NILA 10 tmavě šedá/bílá

Do obchodu

NILA 10 je jednoduchá, klasická jídelní židle, která dokonale splní svůj účel. Kostra je vyrobena z masivního bukového dřeva, takže židle je stabilní a může se chlubit nosností až do 120 kg. Kostra je lakovaná a vybrat si můžete z několika barevných variant. Součástí židle je také látkový sedák pro vaše pohodlí.

Postel Isotta 160×200 cm, dub sonoma

Postel Isotta 160x200 cm, dub sonoma

Do obchodu

Praktická postel o rozměru lůžka 160×200 cm s maximálně využitým prostorem nabízí úložné zásuvky pro ukládání každodenních anebo sezónních věcí. V dekoru dub sonoma.

Dvoumístná pohovka Ancolie

Dvoumístná pohovka Ancolie

Do obchodu

Součástí 2 dekorační polštáře o velikosti 60 × 30 × 12 cm.Použité materiály: rám je z masivního borovicového dřeva, desky jsou dřevotřísky, čalounění, překližka, nožičky jsou tmavě hnědé.Obsahuje pružiny, jež se vyznačují pružností, trvanlivostí posedu a bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Maximální nosnost je 300 kg.Martindale hodnota je 45 000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Tato tkanina je ze 100{db2212c692e54a9add2050ea452b777aef2faec64e672c1c3768eb64c9c47636} polyesterových vláken. Při doteku připomíná měkkou hedvábnou látku. Barva tkaniny není homogenní, což je dosaženo díky propletení nití na povrchu. Tkanina je odolná proti oděru.Chcete-li svůj kousek udržet v perfektním stavu, tak byste neměli zapomínat na pravidelné odstraňování prachu a nečistot. Jemným tahem otřete čistým suchým hadříkem a dbejte na to, abyste nepoškodili povrch.Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Červený povlak na polštář Apolena Rustic Pattern, 43 x 43 cm

Červený povlak na polštář Apolena Rustic Pattern, 43 x 43 cm

Do obchodu

Značka Apolena je jednoduše mistrem vzorů a všech možných potisků polštářů. Proto pokud hledáte jednoduchý způsob, jak během pár sekund oživit váš interiér, jsou pro vás tyto doplňky ideálním řešením. Můžete se do nich pohodlně usadit a navíc svými pestrými barvami zútulní každý interiér ♥
– Rozměry: 43 x 43 cm (délka x šířka)
– Péče: perte v ruce nebo v pračce pouze na program jemného prádla, max. 30 °C
– Poznámka: výplň není součástí balení
– Způsob zapínání povlaku: skrytý zip na spodní straně

Pohovka rozkládací, šedá Velvet látka / dub, ALIDA

Pohovka rozkládací, šedá Velvet látka / dub, ALIDA

Do obchodu

Materiál čalounění: Velvet látka Barva čalounění: šedá Materiál nohy: dřevo Barva nohy: dub Rozměry (ŠxHxV): 178x68x66 cm rozkládací Plocha na spaní (ŠxHxV): 178x84x34 cm Výška sedu: 34 cm Hloubka sedu: 44 cm moderní design Molitanová výplň sedáku Dřevěné nožičky Dodávané v demontu

TESCOMA miska salátová GUSTITO 17×12 cm

TESCOMA miska salátová GUSTITO 17x12 cm

Do obchodu

Vyrobeno z prvotřídního porcelánu, určeno ke stylovému servírování pokrmů. Odolné do 200°C, vhodné do mikrovlnné trouby, mrazničky a myčky. 5 roků záruka. Podnosy a misky kombinujte do sestav dle vaší fantazie.

Cantus BAROVÁ ŽIDLE, barvy nerez oceli, tmavě hnědá – barvy nerez oceli, tmavě hnědá

Cantus BAROVÁ ŽIDLE, barvy nerez oceli, tmavě hnědá - barvy nerez oceli, tmavě hnědá

Do obchodu

Na této barové židli si budete moci stylově vychutnat své oblíbené míchané nápoje. Výškově nastavitelná židle má potah z mikrovlákna v uklidňující tmavě hnědé barvě a díky čalounění z pěnové hmoty je i velmi pohodlná. Noha z ušlechtilé oceli s elegantním kartáčovaným povrchem má integrovanou praktickou opěrku na nohy. Udělejte si radost touto komfortní barovou židlí!

Kovové křeslo POLO: rd antická hnědá

Kovové křeslo POLO: rd antická hnědá

Do obchodu

Kovové křeslo Polo: rd antická hnědá Rozměry Šířka: 72cm Hloubka: 74cm Výška: 78cm Hmotnost: 9,4kg Přehled různých variant tohoto produktu rd antracitové – obj.číslo:OS0842 rd bílé – obj.číslo:OS0843 rd antická hnědá – obj.číslo:OS0844 Přehled použitých barev hnědá Přehled použitých materiálů kov;ocel;polyester;textilen

REMO zahradní LED sada solárních světel Garth \"koule\"

REMO zahradní LED sada solárních světel Garth \"koule\"

Do obchodu

Krásné solární osvětlení je vhodné pro osvětlení Vašich venkovních prostor, např. do zahrady či na balkon. Díky solárnímu napájení Vás nemusí trápit připojení do elektrické zásuvky. Solární panel přes den nabije baterie, a jakmile se setmí, tak se osvětlení zapne. Osvětlení je také možné zapínat a vypínat ručně. UPOZORNĚNÍ! Jedná se o solární osvětlení, před použitím prostudujte návod k obsluze. Technické údaje: 1 LED dioda, měnící se 3 barvy
rozměry: 8,5 x 8,5 x 80 cm
jas: 40 ~ 200 mcd 1.2V 600mAH
materiál: plast + nerez
automatické zapnutí světelného senzoru
jednoduchá montáž a instalace
doba svícení: až 8 hodin (na plně nabitou baterii!)
určeno pro venkovní použití Obsah balení: 1 x Sada LED světel „koule“ s barevnou změnou a solárním panelem
5 ks AA baterie (standardní AA Ni-MH), již nainstalována v lampě

4Home Povlak na polštářek zelená, 40 x 40 cm

4Home Povlak na polštářek zelená, 40 x 40 cm

Do obchodu

Oživte svůj domov klasickými povlaky na polštářky v zelené barvě, která podtrhne krásu vašeho domova. I obyčejnými polštářky snadno oživíte svůj obývací pokoj nebo ložnici. Jednobarevné provedení skvěle padne do každého interiéru a příjemný materiál je velmi snadný na údržbu. Povlaky mají praktické zapínání na zip .

Tabulová samolepka s tekutou křídou Ambiance Apple Blackboard

Tabulová samolepka s tekutou křídou Ambiance Apple Blackboard

Do obchodu

Napište to, ať to nezapomenete! Se stylovými samolepkami značky Ambiance si to můžete napsat rovnou na zeď. Takže nákupy, poznámky i chytrá motta… Vám už nic neuteče!
– Materiál: vinyl
– Hmotnost: 40 g
– Sada: součástí je tekutá křída, kterou lze psát i na okna
– Rozměry: 45 x 45 cm, tloušťka tabule – 2 cm
– Aplikace: snadná aplikace bez vzduchových bublin
– Péče: otírejte vlhkým hadříkem, nepoužívejte agresivní čističe

Nerezová šlehací metlička WMF Cromargan® Profi Plus, délka 30 cm

Nerezová šlehací metlička WMF Cromargan® Profi Plus, délka 30 cm

Do obchodu

Bez ručních nástrojů by to zkrátka nešlo. Často je bereme jako samozřejmost, ale když se rozbijí, uvědomíme si, že fungovat bez nich neumíme. Vyšlehat vajíčko vidličkou je totiž docela makačka. Spolehněte se na neobyčejně obyčejné pomůcky, které vám usnadní život. WMF jako záruka té nejvyšší kvality:
✓ Má dlouholetou tradicí více než 160 let. ✓ Německá preciznost a nejmodernější technologie tvoří dokonalou symbiózu, pro kterou WMF tolik milujeme.
✓ Vyrábí nádobí a kuchyňské spotřebiče z kvalitní nerezové oceli, které se často dědí z generace na generaci. ✓ Značka myslí i na jednoduchou péči a údržbu, a tak se snaží, aby většina produktů mohla alespoň částečně do myčky nádobí. ✓ Jejich nerezové hrnce jsou slavné po celém světě. Milují je světoznámí kuchaři i amatérští nadšenci. – Rozměry: 30 cm (délka)
– Hmotnost: 130 g
– Materiál: Cromargan® nerezová ocel 18/10
– Péče: vhodné do myčky na nádobí

Rohová Komoda, jasan světlý, INFINITY I-15

Rohová Komoda, jasan světlý, INFINITY I-15

Do obchodu

Rohová komoda 15 z luxusního sektorového nábytku Vhodná na zařízení obývacích pokojů a jídelně, Korpus hrubý až 48 mm, Tloušťka materiálu zbývající části: 16 mm, úchytky kovové Materiál DTD laminovaná, ABS hrany, Barevné provedení: jasan světlý, Rozměry ŠxHxV: 131 / 90x42x103,5 cm. Možnost dokoupení LED osvětlení v ceně 1030 Kč. Dodávané v demontu.

Neelastické prostěradlo na jednolůžko s tmavě modrými detaily Beverly Hills Polo Club Clancy, 180 x 240 cm

Neelastické prostěradlo na jednolůžko s tmavě modrými detaily Beverly Hills Polo Club Clancy, 180 x 240 cm

Do obchodu

Doplňte své snové království o heboučké prostěradlo Beverly Hills Polo Club. Tento kousek z ranforce bavlny je nejen krásný, ale především prodyšný, savý a příjemný na dotek. Díky čemuž se vám bude spát jako v tom nejkrásnějším objetí ♥ – Vhodná výška matrace: 25 cm
– Vlastnosti prostěradla: Plachtová
– Materiál: Bavlna
– Péče: Perte na 40 stupňů, Lze prát v pračce, Nepoužívejte chemické bělidlo
– Rozměr prostěradla: 180×240
– Složení látky: 100{db2212c692e54a9add2050ea452b777aef2faec64e672c1c3768eb64c9c47636} Bavlna ranforce

Luxusní matrace Spirit Triumph 27 – 85×195 cm 1+1 ZDARMA

Luxusní matrace Spirit Triumph 27 - 85x195 cm 1+1 ZDARMA

Do obchodu

Luxusní ortopedická matrace Superior Spirit Triumph 27cm o rozměru 85×195 cm s dokonale kopírující a prodyšnou pěnou v akci 1+1 ZDARMA. Partnerská matrace s vyšší střední tuhostí a velmi vysokou odrazovou pružností vám zaručí nezničitelnou pružnost, poddajnost, extra vzdušnost a termoregulaci díky pěně XDURA, která spojuje to nejlepší ze všech dosud známých materiálů. Úžasně pohodlná a stabilní třístupňová konstrukce – odrazová pružnost se zvyšuje v každé vrstvě nejmodernějších pěn velmi vysoké objemové hmotnosti s nejvyšší možnou propustností vodních par. Anatomický systém SpineProtector je uložen v hybridní vrstvě (dokonalá podpora těla ve všech polohách). Reverzní strana matrace s ramenními sekcemi a CubeCare profilací (výkyvné flexi kostky) jako prevence proti otlakům. Složení matrace: – hnědá plocha – XDURA 7cm 58 kg/m3 dokonale kopírující a prodyšná, prakticky nezničitelná pěna s termoregulační funkcí – žlutá plocha – HYBRID HY 9cm 38 kg/m3 super elastická hybridní pěna střední tuhosti pro vyrovnání tlaku v ploše matrace – modrá plocha – HR 11cm 50 kg/m3 studená pěna vyšší tuhosti pro pružnost, pevnost, podporu a snadnou změnu poloh při spánku Matrace je vhodná pro alergiky a dodáváme ji vč. luxusního snímatelného potahu s 3D ventilací a klimatizačními vrstvami dutého vlákna, které zaručují 100{db2212c692e54a9add2050ea452b777aef2faec64e672c1c3768eb64c9c47636} termoregulaci a hygienu. Pro snadné domácí praní je potah CORVUS AIR dělitelný na 2 poloviny a můžete jej tak snadno vyprat na 60 °C. Vlastnosti: – výška 27 cm – 2x rozměr 85×195 cm – nosnost do 150 kg – záruka 8 let – 7 zónová ortopedická konstrukce – pro všechny typy pevných i polohovatelných lamelových roštů Prodloužená záruka na matraci je podmíněna řádnou registrací (do 10 kalendářních dnů od data nákupu) na webu výrobce – https://zaruka.matracetropico.cz/cs

Vitrína MZ6, bílá/dub grand, LEON

Vitrína MZ6, bílá/dub grand, LEON

Do obchodu

Materiál: DTD laminovaná / ABS hrany Barva: bílá / dub grand Rozměry (ŠxHxV): 165x40x130 cm Tloušťka materiálu: 40 mm čtyřdveřová čtyři skříňky prosklená S policemi čtyři šuplíky S úchytkami S 3D efektem elegantní V provensálském stylu kovové úchytky Dodávané v demontu