KOVODĚL CZ s.r.o.

p. Bohuslav Kramář st. 602 459 564, p. Bohuslav Kramář ml. 724 199 823, Ke Mlýnu 69, 533 61 Choltice CZ, tel.: 466 972 170, fax: 466 972 414, tel/fax: 466 972 361, mobil: 777 059 564, e-mail: kovodel@cmail.cz

KOVODĚL CZ s.r.o.

KOVODĚL CZ s.r.o., Choltice, Pardubice - kovo, obrábění kovů, CNC soustružení, frézování.

 

KOVODĚL CZ s.r.o.

Česká firma KOVODĚL  se již od roku 1991 specializuje na kovo obrábění a související činnosti – kovovýroba, CNC soustružení, CNC frézování apod. Na zakázku vyrábíme jakékoliv kovo součástky – sériová výroba. Sídlíme v Cholticích v Pardubickém kraji. Jste-li z oblasti Pardubice, Chrudim, Čáslav, Přelouč, Hradec Králové a okolí, zastavte se u nás a domluvte se osobně. Případně nás můžete kontaktovat telefonicky nebo emailem.

 

 

     Obrábění kovů

S obráběním kovů máme dlouholeté zkušenosti, naše provozovna je moderně vybavena, zaměstnáváme spolehlivé a odborně vyškolené pracovníky. Používáme osvědčené materiály a ručíme za kvalitu všech našich výrobků. A také vždy dodržujeme dohodnuté termíny. Po dohodě provádíme také montáže a sestavy.

 

     Kovovýroba

     Soustružnické automaty


     CNC obrábění

     Sériová, malosériová výroba

     Kusová výroba

     Dokončovací práce

 

Přehled nabízených služeb

  • Kovovýroba . Vyrábíme sériové kovové výrobky na míru. Kovovýroba zahrnuje výrobu šroubů, matic, hřídelí, různých kovových dílů se závity, strojových součástí apod. Záleží na objednávce zákazníka.
  • CNC soustružení. Na soustružnických automatech i běžných soustruzích vyrábíme sériově výrobky dle dodaných výkresů. Včetně povrchové úpravy. 
  • CNC frézování.  Malosériová i velkosériová výroba strojních součástí pomocí CNC frézování. Možnost frézování různých tvarů včetně povrchové úpravy.
  • Prodej použitých strojů . V této sekci nabízíme k prodeji použité stroje, které jsou ještě funkční, ale které jsme nahradily modernější technikou. Máte tak možnost koupit výkonné stroje pro obrábění kovů za velmi výhodné ceny.

Kontakt a objednávka

Máte-li zájem o spolupráci s naší firmou, prosím kontaktujte nás telefonicky nebo vyplňte jednoduchý formulář v sekci Objednávka. Rádi a ochotně Vám poradíme, naceníme Vaši poptávku a dohodneme se na následném postupu. Těšíme se na oboustranně výhodnou spolupráci.
 

CNC soutružení, CNC frézování, sériová výroba, kovoobrábění

Soustružnické práce na soustružnických automatech i běžných soustruzích dle požadavků, frézování. Zaměření na sériovou výrobu (i s menším počtem kusů). Výrobky zpracujeme podle dodaných výkresů včetně povrchové úpravy.

 

Novinky

S obráběním kovů máme dlouholeté zkušenosti, naše provozovna je moderně vybavena, zaměstnáváme spolehlivé a odborně vyškolené pracovníky.

Kontakt
KOVODĚL CZ s.r.o., Ke Mlýnu 69, 533 61 Choltice
Tel.: 466 972 170, skype: kovodel, skype: kovodel3,
e-mail: kovodel@seznam.cz, fakturacekovodel@seznam.cz
Certifikát ČSN EN ISO 9001:2015
 

 

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies