O nás

Vítejte na našich stránkách. Jsme lidé z města, kteří v obyčejných dnech žijí neobyčejným křesťanským životem.

Co děláme

Pořádáme vlastní bohoslužby a snažíme se být srozumitelní a soudobí pro všechny generace. Během bohoslužby probíhají dětské kluby pro veřejnost. Všechny tyto aktivity mají vzdělávací charakter a vy jste na ně srdečně zváni!
Nesedíme jenom v budově, máme rádi život a tak spolu grilujeme, slavíme, jezdíme spolu na výlety a pořádáme různé dobrodružné akce napříč generacemi.
Kudy-kam je provozován střediskem „ClickaSpace“ (Bedrnova 1, Ostrava-Zábřeh), kde probíhá spousta dalších volnočasových aktivit pro děti a mládež ve spolupráci s organizací Pavučina o.p.s.
Spolupracujeme s křesťany z okolí (BJB Ostrava, Křesťanské společenství) a jsme taktéž součástí širší platformy citychurch.cz .
Pokud hledáte duchovní inspiraci a zázemí pro vaši rodinu, je Kudy-kam tou správnou volbou.

Aktuality

Hádej, kdo přijde na večeři 23. března 2024

Akci pořádá sbor Kudy – Kam a jejím smyslem je zábavnou a chutnou formou podpořit vzájemné poznávání všech, kdo se pravidelně, občas nebo jen výjimečně objevují na bohoslužbách, domácích skupinkách a další aktivitách našeho sboru. Ciťte se naprosto svobodně v tom, zda a jak se chcete zapojit. A hlavně: užijte si to! Akce samotná se …