Stavební kování pro každý projekt - GEZE, WSS, Minusco, MWE

GEZE

Firma GEZE patří k předním světovým výrobcům stavebního kování v oblasti ovládání výplní otvorů (dveří, oken a nadsvětlíků). Produkty GEZE nabízejí spolehlivost a funkčnost v atraktivním designu a do posledního detailu řeší manipulaci s dveřmi i okny. Vlajkovou lodí firmy GEZE jsou automatické dveře, které svou kombinací elegantního vzhledu s nejmodernějšími technologiemi přinášejí na trh vysoký standard v bezpečnosti i komfortu. Manipulaci s dveřními křídly usnadňují zavírače dveří, ať už ve variantě s horním připevněním pro jednokřídlé dveře a dvoukřídlé dveře, nebo s montáží do podlahy, jako v případě zemních zavíračů. Prvky pro ovládání otvíravých dveřních křídel doplňuje ucelená řada kování pro posuvné dveře se snadnou manipulací, tichým chodem a s možností použít nejrůznější materiály. Komfortní ovládání špatně přístupných okenních křídel umožňuje řada produktů pro ruční otevírání okenních ventilací nebo otevírání okenních ventilací motorem, které jsou i nedílnou součástí požárního zabezpečení a slouží k odtahu kouře a tepla z únikových cest budov (RWA, OTK).

WSS - Wilh. Schlechtendahl & Söhne

Německá firma Wilh. Schlechtendahl & Söhne GmbH & Co. KG (WSS) má za sebou více než 100 let tradice a její skleněný program patří ke špičce v oboru. Kování pro skleněné dveře představuje precizně zpracované kliky, zámky, madla nebo panty na sklo pro kyvné i dorazové dveře s elegantním designem v mnoha barvách a různých povrchových úpravách. Kování pro skleněné posuvné dveře umožňuje použít a především lehce a nehlučně ovládat těžká a rozměrná dveřní křídla ze skla. Konstrukci elegantních pevných stěn a příček ze skla včetně dveří a zámků bez rušivých rámů dovoluje ucelená řada kování pro skleněné bezrámové stěny . Ke tvorbě pevných prvků ze skla (dělící stěny, výplně zábradlí, skleněné pulty) se snadnou montáží a rychlou opětovnou demontáží slouží profily a kování pro fixní skleněné plochy. Produkty z portfolia WSS jsou vhodně uzpůsobené k použití kdekoli od obchodních prostor nákupních galerií, reprezentativních kanceláří, prostor určených k bydlení až po interiéry koupelen.

Minusco

Značka Minusco přináší na český trh komponenty pro skleněné dveře a další celoskleněné prvky s elegantním italským designem. Samozavírací panty Biloba/Triloba mají integrovaný unikátní zavírač, který umožňuje regulovat rychlost zavírání. Panty na sklo umožňují spolu s dalšími díly kování vytvářet sprchové kouty s otvíravými křídly, posuvné kování přizpůsobené provozu v trvale vlhkých podmínkách nabízí kromě elegantního architektonického řešení koupelny i úsporu místa. Základní prvky jsou výrobcem doplněny řadou těsnění a nerezovými U profily pro pevné díly. Portfolio skleněného programu výrobce doplňuje kování pro stavební prvky v podobě bodového uchycení skleněných markýz nebo zábradlových terčů.

MWE

Produkty německého výrobce MWE v sobě spojují prvotřídní dílenské zpracování s jedinečným designem. Stěžejním produktem MWE je kování pro posuvné dveře nabízené v několika luxusních designových řadách. Na design posuvného kování vizuálně navazují i panty a závěsy pro skleněné pivotové dveře . Pro pohodlný přístup k úložným prostorům bez nutnosti slevit z vysokých nároků na vzhled v moderním interiéru slouží bezpečné a stabilní posuvné žebříky. A pokud žádáte mimořádnou kvalitu a vzhled i v prostorách koupelny, odpovídá MWE na vaše náročné požadavky svým kováním pro sprchové kouty . Celé portfolio výrobce doplňují stylová madla s vysokým podílem ručního zpracování. Možnosti nekončí pouze katalogovou nabídkou, pokud je to technicky možné, lze každý prvek přizpůsobit individuálním požadavkům podle zadání zákazníka.


Zpětné odkazy,pro výměnu odkazů