Méně tuku...Méně kil...Méně centimetů

Více energie a sebevědomí

NEDAŘÍ SE VÁM ÚSPĚŠNĚ ZHUBNOUT?

MÁTE STÁLE POCIT HLADU?

BOJÍTE SE VSTOUPIT NA VÁHU?

NEMÁTE DOSTATEK ENERGIE?

Diterpex® Rapid byl vyvinut a vyroben v České republice ve spolupráci s farmaceuty na základě vědeckých studií a poznatcích o nutraceutikách. Svým originálním složením je vyvinut tak, aby měl co nejvyšší účinnost na omezení chuti k jídlu, úbytek tukové tkáně a zvýšení energie. Netrapte se hladem a začněte den nabitý energií.

Pomůže i Vám!

  • omezuje chuť k jídlu
  • zrychluje metabolismus lipidů (tuků)
  • podporuje funkčnost štítné žlázy
  • zvyšuje čilost a bystrost
  • zvyšuje vytrvalostní výkon

Co je Diterpex® Rapid?

Dietetický přípravek, který je vhodný pro osoby s BMI 25 a vyšší. Účinný na potlačení chuti k jídlu, spalování tuků a snížení nadváhy. Zvyšuje bdělost a vytrvalostní výkonnost. Při užívání je vhodné zařadit mírnou nízkokalorickou stravu se sníženým obsahem tuků.


Proč mít ideální váhu?

Nadváha zatěžuje pohybový aparát, opotřebovává klouby a způsobuje řadu různých chronických onemocnění a psychických problémů.
Po zhubnutí se budete cítit mnohem lépe fyzicky i psychicky a budete vypadat mladší.

Diterpex® Rapid zakoupíte bez lékařského předpisu. 

Upozornění: Neužívejte tento přípravek, jestliže užíváte léky na ředění krve. Pokud užíváte léky na snížení krevního tlaku, poraďte se o vhodnosti užívání s Vaším ošetřujícím lékařem nebo lékárníkem. 

Diterpex® Rapid dokáže pozitivně ovlivňovat funkčnost štítné žlázy. Štítná žláza se podílí na energetickém metabolismu a pokud pracuje pomalu, budete přibírat na váze a mít problém zhubnout.

Zhubnout není takový problém, pokud víte co užívat. S Diterpex® Rapid to dokážete! Pokud zařadíte vhodný pohyb a upravíte stravu, účinky hubnutí budou rychlejší. Účinná novinka na trhu od Nutri Czech Nutraceuticals.

Mnoho spokojených uživatelů.

ŽÁDEJTE I VE VAŠÍ LÉKÁRNĚ

Pokud nebude přípravek skladem ve vaší lékárně, lékárník může pro vás objednat u lékárenského velkoobchodu PHOENIX. Doba dodání obvykle do druhého dne. 

© Copyright - Diterpex® Rapid. Doplněk stravy pro vaše úspěšné zhubnutí.
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky