Levné letenky do Londýna a Anglie

Vítejte na stránkách věnovaným problematice letenek do Londýna a Anglie!

Tento web vznikl za účelem poskytnutí ucelených a pravidelně aktualizovaných informací pro ty, kteří chtějí letecky navštívit některé z překrásných anglických měst. Na stránkách najdete veškeré potřebné informace, se kterými byste měli být před příletem do Londýna nebo jiného města v Anglii obeznámeni. Na portálu naleznete i kompletního průvodce, jež Vás provede přípravou na cestu, odletem,ale i příletem. Nedílnou součástí stránek je i množství map, které Vám pobyt v Anglii velmi usnadní. Na stránách najdete i mnohé články o jednotlivých turistických destinacích, které byste při delším pobytu neměli minout. Pokud se naopak chystáte pouze na krátký výlet do Anglie, máme připraveny ty největší turistické taháky, které by jste v ždáném případě neměli minout.

FOTO noční letecký pohled na Londýn

Články jsou zařazeny do několika tématických rubrik.

  1. Anglie – V této rubrice se blíže seznámíte s několika významnými městy a destinacemi.
  2. Informace – Tato část obsahuje velké množství užitečných informací pro ty, co se chystají navštívit tuto nádhernou zemi. V jednotlivých sekcích naleznete: převody jednotek, generální konzuláty v Anglii, odkud a kam létají letecké společnosti, pravidla silničního provozu v Anglii, příprava na cestu, zájezdy do Anglie a zapůjčení auta v Anglii.

III. Letenky – Obsahem rubriky jsou rady a tipy jak nalézt a rezervovat letenku u společností Pelikán, Královna a Expecta. Dále zde najdete velké množství užitečných informací o odletových a příletových letištích.

  1. Ubytování – V poslední rubrice se dozvíte jak nalézt a rezervovat levné hostely i hotely.