Veškeré výrobky stavebních pouzder JAP a dveří SAPELI si můžete prohlédnout u nás v reprezentativní vzorkové prodejně, kde se Vám budeme ochotně věnovat a pomůžeme Vám s výběrem posuvných i otočných dveří.
vyberte si stavební pouzdro

stavební pouzdra jap

Vítáme Vás na stránkách LEVNÁ-POUZDRA.cz, kde naleznete mnoho informací zaměřených na posuvné systémy zásuvných dveří do stavebních pouzder JAP.

Dveřní systémy.cz

Levná a kvalitní stavební pouzdra JAP Vám dodáme až do domu s dopravou po celé ČR zdarma. Pro objednání můžete využít náš přehledný e-shop stavebních pouzder nebo si můžete objednat pouzdro po telefonu na uvedené infolince. Také Vás rádi přivítáme v naší specializované vzorkové prodejně, kde si můžete výrobky stavebních pouzder firmy JAP prohlédnout a vybrat si také posuvné dveře z široké nabídky firmy SAPELI.

V hlavní nabídce stavebních pouzder si můžete prohlédnout všechny dodávané varianty stavebních pouzder do zděné nebo sádrokartonové příčky, naleznete zde také požadované stavební otvory k jednotlivým typům pouzder včetně montážních manuálů a montážního videa.

Naše firma se specializuje na prodej a montáž dveřních pouzder JAP, ale i kvalitních dveří značky SAPELI. Všechny výrobky si můžete u nás prohlédnout a rádi Vám poradíme s výběrem otočných i posuvných dveří pro Váš interiér. Stavební pouzdro Vám přinese nejen moderní prvek do Vašeho domova, ale ušetříte až 2m2 místa oproti dveřím otočným...

AKTUALITY:


Akční nabídky SAPELI a PORTA DOORS. Navštivte náš showroom a prohlédněte si ze 120 vystavených modelů dveří a zárubní v nějvětším českém showroomu.

Akce Sapeli

Akce Porta doors

Akční komplety Porta doors

Designové posuvné systémy TRIX pro dřevěné i celoskleněné dveře, kompletní nabídku naleznete na webových stránkách >>> Posuvny-system.cz

V našem showroomu máme vystaveny všechny nabízené varianty stavebních pouzder JAP, bezobložkových stavebních pouzder AKTIVE Line a EMOTIVE Line včetně 120 vzorových dveří SAPELI a PORTA DOORS. Nyní i nová expozice skleněných dveří s grafikou!

Navštivte náš KONFIGURÁTOR posuvných dveří SAPELI pro stavební pouzdra JAP. Naleznete zde posuvné dveře plné i prosklené v povrchové úpravě CPL laminát a vybírat můžete až z devíti barevných dekorů.

Nově jsme pro Vás zařadili do nabídky půdní stahovací schody JAP, připravené k montáži do stropu i do stěny v zatepleném, ale i protipožárním provedení. Více informací naleznete ZDE

Nový katalog SAPELI pro dům a byt 2013 je možné stáhnout ve formátu pdf. Naleznete zde nové trendy interiérového designu, nové typy dveří a všechny interiérové dveře lze vyrobit i jako posuvné dveře do stavebního pouzdra JAP.

telefonní kontakt napište nám Ceník stavebních pouzder JAP Jsme certifikovaný prodejce dveří a zárubní SAPELI

NOVINKY

Získejte nadstandardní výbavu dveří SAPELI zdarma, např. bezpolodrážkové dveře za cenu polodrážkových, více na WEBU SAPELI.
Vybíráte dveře pro Váš dům nebo byt? Teď je ta pravá chvíle, dveře Porta KONCEPT se slevou až 25%. Neváhejte!
Vložili jsme na web ceník stavebních pouzder, bezobložkových pouzder a posuvných systémů ke stažení.
Nabídka dveřních systémů pro kompletní sjednocení Vašeho interiéru, více na DVEŘNÍ SYSTÉMY.cz.
Firma JAP Vám představuje tichý doraz jako doplněk ke stavebnímu pouzdru, který zajisti plynulé a tiché dovření dveří bez bouchnutí! Více informací naleznete ZDE.
Většinu stavebních pouzder držíme stále skladem k okamžitému odběru, kontaktujte nás pro více informací.
VZORKOVNA: Ptácká ul. 294, Mladá Boleslav - 293 01, telefon: 326 701 075 | Facebook | YouTube
Dodáme Vám kvalitní stavební pouzdra JAP s dopravou zdarma až do domu, objednávat můžete telefonicky nebo přes náš e-shop.  :  Na půdu rychle a bezpečně, objednejte u nás Stahovací schody JAP, v nabídce máme půdní shody protipožární i zateplené.  :   Nabízíme Vám spolehlivá stavební pouzdra JAP, objednávat můžete po telefonu nebo přes náš e-shop, doprava je po celé České republice zdarma!  :  Dodáme a odborně namontujeme interiérové dveře Sapeli, které dodají Vašemu interiéru moderní design a styl.  :  Prodejní centrum SAPELI pro regiony Praha, Mladá Boleslav, Česká Lípa, Jičín, Liberec. Navštivte náš showroom.  :  Skleněné stěny jako moderní prvek do vašeho domova. Celoskleněné stěny a dveře vyrobíme i ze supermoderního Grafoskla.  :  Nabídka dveřních systémů pro sjednocení designu vašeho interiéru. Vyberte si u nás dveřní systémy firem JAP, SAPELI, PORTA DOORS nebo M&T Technology.  :  Plastová okna