+ 420 728 734 258

Gravírování, značení a řezání laserem

Provádíme značení, popis a gravírování laserem. Značení provádíme mechanické na CNC frézkách nebo bezdotykové pomocí laserů. Používáme vláknové a CO2 značící lasery. Gravírování jsme postupně rozšířili také o možnosti tisku, a různého vyplňování.

Kromě gravírování, lasery také řežeme a to až do rozměrů 300x200 cm. Laserem řežeme plasty, dřevo, akryláty. CNC frézováním, pak obrábíme celou řadu jiných materiálů.


Razítka, razítkové štočky

Razítka trodat, colop

Vyrábíme razítka laserem. Dodáváme kompletní příslušenství TRODAT. Razítko si můžetete vytvořit a objednat on-line. Pokud dodáte doklad o zaplacení, můžete mít razítko do druhého dne.

Vyplnění - zlepšení kontrastu

Vyplnění gravírování barvou

Nově nabízíme vyplnění loga po gravírování barvou. Dojde ke zvýšení kontrastu a text se stane lépe čitelný. Barvu Vám namícháme na přání dle RGB, PANTONE.

Výroba CWG

CWG tadytutik

Nabízíme výrobu kvalitních Czech Wood Geocoinů, neboli CWG mincí pro geocaching. S návrhem Vám rádi pomůžeme, popřípadě sami vytvoříme dle vašich představ. Používáme kvalitní větvové suky.

TRODAT Profesionál

Trodat Profesional

Trodat Professional je nejvyšší řada razítek firmy Trodat. Razítka extrémní výdrže. Pro nepřetržité užití. Nabízíme modely: 5200, 5203, 5204, 5205, 5206, 5207, 5208, 5215.

TRODAT Kulatá razítka

Kulaté razítko Trodat

Nabízíme kruhová samobarvící razítka TRODAT. Zejména tyto typy: 46019, 46025, 46030, 46040, 46045, 46045, 44045, 44055. Motiv si můžete sami snadno navrhnout on-line.

TRODAT Printy line

Mobile printy

Světová špička v oblasti samonamáčecích razítek. Pořiďte si razítko, které používá 200 miliónů lidí. Trodat 4908, 4911, 4912, 4912, 4922, 46019, 4933,  

TRODAT Mobile printy

Mobile printy - razítko do kapsy

Razítka atraktivního vzhledu, která pohodlně vejdou do kapsy. Razítka vhodná na cesty, do přirody. Nabízíme mobilní razítka: Mobile printy 9411, 9412, 9430.

Klíčenky do hotelů

Hotelová klíčenka

Gravírujeme a vyrábíme klíčenky do hotelů, motelů a penzionů. Hotelové klíčenky vyrábíme s čísly, písmeny, nebo logem. Klíčenky vyrábíme nejčastěji ze dřeva a plastu. Vytvoříme Vám klíčenku na přání.

Řezání písmen a číslic

Řez písmen a číslic

Řežeme a vyřezáváme písmena z plexiskla, dřeva a plastů. Písmenka a číslice jsou vhodné pro označení budov, při tvorbě reklamních bannerů apod. 3D písmenka mohou mít libovolný font a velikost.

Dřevěné mince a medaile

Dřevěná mince

Vyrábíme pro Vás dřevěné mince a medaile technologií laserového gravírování.Mince jsou vhodné nejen jako upomínkové předměty pro různé akce.

Dřevěné vizitky

Dřevěné vizitky

Výroba dřevěných vizitek na přání. Vytvořte si originální vizitku, kterou Vám budou všichni závidět! Vizitky vyrábíme z masivního bukového dřeva. Mají stejné rozměry jako klasické vizitky.

Ovládací panely

Ovládací panel

Výroba a značení ovládacích panelů. Nabízíme možnosti výroby, gravírování, potisku, vyplnění barvou a lakování na ovládací prvky. 

Značení hliníku

Značení hliníku

Značíme a popisujeme eloxovaný hliník, nejčastěji plechy v tmavých barvách. Popis je světlý na tmavém povrchu, krásně čitelný s vynikající odolností.  

Štítky k identifikaci

Výrobní a identifikační štítky

Štítky slouží k identifikaci, budov, objektů a dveří. Jsou vhodné i ke značení potrubí, kohoutů, hydraulických a pneumatických celků, či jiných vedení.

Výrobní štítky

Výrobní štítky

Vyrábíme výrobní a identifikační štítky z plastů, eloxovaného hliníku a samolepících fólií. Kovové a nerezové štítky potiskujeme pomocí sítotisku.

Vyhrazené parkovací místo

Cedulka reservé pro parkování

Rezervační parkvovací cedulky, cedulky reservé, vyrobíme pro váš automobil do týdne.

Dřevěné cedule

Dřevěná deska

Výroba dřevěných cedulí do interiéru i exteriéru.

Strom svobody

Strom-republiky-vyroba-ceduli

Vyrábíme cedulky vysazení lípy a výročí 100 let republiky. Standartně vyrábíme ze všech možných materiálů.

Mapy na rozhledny, plány areálů

mapy z hliníku

Vyrobíme kovové mapy na rozhledny, plány areálů. Návrh zpracuje od A do Z, nebo z dodaných podkladů. Pohledy do krajiny z různých materiálů.

Nerezové cedule

Nerezová cedule na auto

Nerezové reklamní cedule, pamětní desky, vyryté, které vydrží orpavdu vše. Cedule nabízíme s leštěným, nebo broušeným povrchem.

Hliníkové cedule

Hliníkové štítky a cedule

Vyrábíme malé i velké hliníkové štítky a cedule. Tyto štítky jsou vysoce odolné vyrobené z eloxovaných plechu duralu nebo hliníku.

Kovové cedule

Hliníková cedule

Vyrábíme cedule z hliníku, duralu, nerezi, mosazi a dalších materiálů. Cedule k dotacím z evropských fondům apod..

Reklamní cedule

Reklamní cedule

Potřebujete firemní ceduli, originální vyvěsný štít, reklamní poutač, ceduli na dveře. 

Cedule a nápisy

Firemní cedule a nápisy

Reklamní cedule a informační cedule za skvělou cenu. Výroba cedulí z plastu, dřeva a dalších materiálů. 

CNC frézování

CNC frézování

Provádíme CNC frézování ve 2D i 3D. Frézujeme a řežeme dřevo, dural, nerez, mosaz, PVC, plexisklo, hliník, dibond, umakart a jiné materiály. Výrobky jsou přesné pro sériovou i kusovou výrobu. 

Řezání papíru laserem

Krabička vyřezaná laserem

Pomocí laseru vytvoříme, kreativní papírové obaly, vyřezávané PFky, originálky krabičky. Libovolných tvarů a rozměrů. Není potřeba vysekávacího nástroje.

Řezání koženky laserem

Řezání kůže laserem

Řezání koženky laserem je velice rychlé. Pro malé série i pro složité díly je výhodnější než vysekávání. Je vhodné k výrobě písmen, číslic, reklamních předmětů.

Řezání plastů a plexiskla

Řezání plexiskla laserem

Nabízíme řezání dílců z plexiskla, dvouvrstvých plastů. Vyřezání modelů a písmen. Vyrábíme reklamní a firemní cedule, stojany, stojánky a výstrčky. Vyřežeme loga i písmena různé velikosti.

Řezání dřeva laserem

Řezání laserem: dřevo

Vypalujeme reklamní předměty a díly různých tvarů laserem. Na přání nařežeme jekékoli díly. Potřebujete vyrobit nějaký model nebo prototyp za rozumnou cenu?

Gravírování dodaných předmětů

Gravírování hodinky

Provádíme gravírování dodaných předmětů. Ať si donesete, propisku, peněženku, nebo opasek. Zhotovíme Vám na něj značku dle Vašeho přání. 

Gravírování a rytí kovů

Gravírování a rytí kovů

Gravírování a rytí kovů. Hliník, nerez, mosaz a ocel. Raznice, razidla, nóniusy, formy na plasty, datumovky. Značíme kovové díly, i na vypouklý povrch.

Gravírování a rytí skla

Značení sklenic

Gravírujeme sklenice, láhve na víno, skleněné poháry, pivní půllitry, dárkové kazety, nebo fotografie do skleněných desek.

Gravírování kůže a koženky

Značení a vypalování kůže

Pálení kůže a koženky se stává pomalu hitem. Vypujeme loga na barové židle, sedačky. Vytvoříme originální kusy nábytku, provádíme gravírování firemních diářů, reklamních předmětů.

Gravírování plexiskla a plastů

Gravírování plastů - náramek s gravírovaným logem

Gravírujeme vícevrstvé plasty, imitace kovů, barevné plasty, plexiskla. Vyrábíme reklamní cedule, štítky, firemní jmenovky, cedulky na dveře, Pálíme známky pro dobytek.

Gravírování do dřeva

Gravírování do dřeva - dřevěné placky

Jsme specialisté na gravírování a pálení dřeva laserem. Nabízíme gravírování turistických známek, dřevěných plaket, placek, mincí, geocoinů, reklamních a upomínkových předmětů, dárků.

Najdete nás:
LIFE VORÁČ s.r.o.
Na Větřáku 463
Jedovnice 679 06
603 501 700
life@life.cz
Kontaktní formulář

mapy.cz
Doprava po celé ČR do 24 hodin!