Parkoviště letiště Praha a možnosti jejich využití

Každý z nás občas někam letí a vždy samozřejmě řeší otázku jak se na letiště a z letiště dostat. A obzvláště pokud máme velká zavazadla. Pak je nejjednodušší variantou jet svým autem, nechat ho na letišti a pak zase pohodlně kufry naložit a odjet domů. Ovšem kde zaparkovat auto tak, abychom ho po dovolená našli v pořádku a nikdo ho neukradl? A kolik by to stálo? Nabídka míst parkování u letiště Ruzyně je v dnešní době obrovská. Jak ale vybrat místo konkrétně pro naše auto?

Parkování u letiště Ruzyně – jak vybrat to nejlepší?

Málokdo nechává parkování na náhodě. Většinou si rezervujeme místo dopředu, abychom věděli s jakou časovou rezervou počítat, a zda bude náš vůz v bezpečí. Podle čeho se tedy budeme řídit při výběru parkování u letiště Praha a na jaké otázky si musíme před rezervací odpovědět? Zde nabízíme stručný přehled.

Jaká je vzdálenost parkoviště a letiště?

Jakou časovou rezervu si máme vytvořit?

Potřebujeme zajistit transfer z parkoviště na letiště a obráceně?

V jaké cenové relaci chceme auto zaparkovat?

Trváme na krytém parkovacím místě?

Víme, kdy přesně budeme odlétat a přilétat? Potřebujeme nonstop služby parkoviště?

Potřebujeme zabezpečení parkovacího místa?

Využijeme nadstandardní služby nabízené některými parkovišti u letiště Praha?

Parkoviště u letiště Ruzyně poskytují I nadstandardní služby

Nejdůležitějším kritériem při výběru parkování u letiště Praha bývá jeho vzdálenost od letiště. Je důležité vědět, kolik času nám parkování zabere a jak velkou časovou rezervu si musíme nechat, abychom v klidu stihli odbavení zavazadel i cestujících a nástup do letadla. K transferu na letiště a naopak lze objednat odvoz, který nás často luxusním automobilem odveze na letiště a poté bude zase ve smluvený čas čekat a odveze nás zpět na parkoviště k našemu vozu. Tato služba je velmi komfortní a je často poskytována zdarma.

Velice důležitá je také otevírací doba parkoviště u letiště Ruzyně. Přeci jen letový řád není úplně spolehlivý, vznikají různá zpoždění a odklady letů. Může se snadno stát, že místo očekávaného příletu ve čtyři odpoledne, přiletíme v deset večer a potom jak se dostat pro vůz. Parkoviště proto disponují nonstop otevírací dobou a potom nám tato velká starost odpadá. Víme, že pro vůz se dostaneme kdykoli.

Další možností výběru je požadavek na kryté nebo naopak otevřené stání. Pokud je náš vůz zvyklý stát v garáži, měli bychom mu to dopřát i během naší dovolené nebo služební cesty. Obzvláště když vlastníme kabriolet.

Parkoviště u letiště Praha jsou zabezpečena bezpečnostním systémem nebo dokonce ostrahou. Nemusíme se proto o svůj vůz obávat. Máme jistotu, že ho najdeme tak, jak jsme ho tam nechali a můžeme strávit dovolenou beze strachu a zbytečné nervozity.

Dokonce některá parkování u letiště Ruzyně nabízí službu umytí a vyčištění automobilu během dovolené. Po návratu určitě každý ocení nablýskaný vůz, kterým rádi odjedete domů. K dalším službám parkovišť patří také obalení zavazadel bezpečnostní fólií, což nám velice usnadní cestování a vyvarujeme se nebezpeční vysypání obsahu kufrů. Službu navíc nemusíme honit na poslední chvíli na letišti a platit za ní nepřiměřené sumy.

Nyní už přesně víte, podle čeho vybírat parkovací místo. Nejjednodušší variantou je vyplnit veškeré informace včetně data příjezdu a odjezdu do rezervačního formuláře a systém vybere nejvhodnější parkovací místo přímo pro Vás. Nemusíte nikde běhat a shánět, vyplníte vše v klidu a pohodlí domova. Pak už jen zbývá přijet na letiště a využít služeb přesně podle Vašeho výběru.