Co nevíte o matracích

Tušili jste, jaké různé druhy matrací můžete zakoupit? Od obyčejného slamníku, který používali naše babičky, se matrace a jejich kvalita posunuly o hodný kus dál. Výběr matrace záleží na tom, jaké postele doma máte. Do postele z masívu rozhodně patří zdravotní matrace. Pokud chcete investovat méně peněz, pak vybírejte levné matrace.

Levné matrace

Nebojte se vybírat ze sekce nejlevnějších matrací. Tyto matrace jsou vyrobeny z bloku pěny. Změkčené levné matrace se vyznačují zvýšenou pružností a prodyšností. Můžete je velmi dobře polohovat a také po oprání či čistění rychle schnou. Hodí se dobře pro děti. Všichni, kteří máme nebo jsme měli malé dítě, víme, že období přechodu, kdy se dítě učí spát bez plen, se často neobejde bez nějaké té noční nehody. I přesto, že se nejedná o zdravotní matrace, dvě desky s PUR pěny, zajišťují dostatečnou kvalitu a pohodu spánku. Jejich ortopedická zátěž se pohybuje od 80 do 110 kg. V této kategorii také naleznete tuhé levné matrace. Jedná se o matrace sendvičového typu. Střed je tužší než okraje.

Matrace

Matrace

Komfortní levné matrace

Komfortnější variantou v kategorii levné matrace je matrace kokos. Hodí se na všechny postele, tedy i postele z masívu. PUR pěna je uprostřed doplněna kokosovou deskou. Ta způsobuje to, že matrace je prodyšnější a přitom dostatečně pevná. Poslední variantou mezi levným zbožím jsou tuhé zónové matrace. Jsou tvořeny vysoce tvrdou pěnou, která poskytuje dokonalou oporu páteři. Je tvarovaná do sedmi zón. Díky tvarovaným profilům je pružná a prodyšná. Její ortopedická zátěž se pohybuje až na hranici 150 kg. Hodí se tady i pro lidi s nadváhou a také ty, kteří mají raději pevnou a tvrdou spací plochu. Jak vidíte sami, nemusíte nutně kupovat to nejdražší zboží. Velmi dobře vám poslouží i levné matrace. Stačí si jen vybrat, vyzkoušet a zakoupit právě u nás.

Jízda na matraci :)

Na matraci se dá taky jezdit ze schodů, posuďte sami:


Tvorba webových stránek je součástí kvalitního internetového marketingu a to zařizuje StudioBambasek.cz spolu se SEO.