pixel

LTA je moderní a dynamicky se rozvíjející poradenská kancelář poskytující integrované právní a daňové poradenství, účetní a auditorské služby.

Náš úspěch je založen na dlouholetých pracovních vztazích s našimi klienty, profesionálním týmu a komplexním poradenství s osobní vazbou k našim klientům.

Poskytujeme poradenství jak velkým a středně velkým korporacím, tak i menším společnostem a fyzickým osobám. Našim klientům poskytujeme služby nejen v České republice, ale prostřednictvím našich partnerských kanceláří zajistíme kvalifikované právní a daňové poradenství v ostatních zemích.

pixel

MGI MGI Worldwide je síť nezávislých auditorských, daňových, účetních a poradenských firem. MGI Worldwide sama neposkytuje žádné služby a její členské firmy nejsou v mezinárodním sdružení. Každá členská firma je samostatná právní entita a MGI Worldwide, ani jakákoliv členská firma nepřebírá odpovědnost za činnosti, práci, stanoviska nebo služby jiné členské firmy. Více informací se dozvíte na www.mgiworld.com/legal