+420 246 086 486
Kontaktujte nás: +420 246 086 486 | info@parenteral.cz

LUPÉNKA konopný krém

CutisHelp LUPÉNKA konopný krém 100 ml

Vysoce účinný lehký krém pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech lupénky je určený zejména pro aplikaci během dne. Nezanechává na kůži mastný film, nešpiní oděv. Pokožce dodává potřebnou výživu, zvláčňuje ji, je vhodný pro udržení klidového stádia onemocnění.

Koupit v e-shopu

Koupit

Sdílet

Účinné látky

EXTRAHOVANÝ KONOPNÝ OLEJ
LANOLIN
BAMBUCKÉ MÁSLO
VČELÍ VOSK
VITAMIN E
ALLANTOIN
KYSELINA MLÉČNÁ

Použití

Aplikujte na postižená místa nejméně 2x denně, pro ošetření na noc použijte konopnou mast LUPÉNKA.

I po celkovém zklidnění obtíží doporučujeme pokožku nadále celoplošně ošetřovat, po koupeli použijte konopný tělový BALZÁM, na problematická místa aplikujte alespoň 1x denně konopný krém LUPÉNKA.

Doporučení

V každém stádiu onemocnění doporučujeme pro dosažení maximálního efektu péči doplnit dalšími přípravky CutisHelp z řady zdravotní kosmetika: konopná koupel BALNEA, konopná mycí a sprchová emulze FLUID, konopný tělový BALZÁM. Na problematická místa ve vlasech je určen konopný šampon LUPÉNKA-SEBOREA.

Doporučujeme NEKOMBINOVAT bezprostředně s žádnými dalšími kosmetickými ani léčebnými prostředky, a to zejména na bázi kortikosteroidů, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takových preparátů.

Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou bezprostředně po aplikaci zaznamenat přechodné zčervenání, svědění nebo štípání kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Nejedná se o nežádoucí reakci, tyto příznaky většinou po několika aplikacích přirozeně zmizí a nastává zklidnění obtíží. V případě neobvyklých projevů nebo přetrvání uvedené reakce používání ukončete, případně se obraťte na ošetřujícího lékaře.

Můžete znát jako: konopný krém lupénka, krém při lupénce