Ubytování v Krkonoších a to v nové roubené chalupě!

Nová roubená chalupa v Krkonoších stojící v malebném údolí Lysečinského potoka byla naším snem i pohádkou zároveň. Nyní si ji dovolujeme zapůjčit, alespoň nakrátko i Vám, abyste mohli zažít úžasnou dovolenou na horách.

V roubence je dostatek místa pro ubytování 17 osob ve čtyřech útulně zařízených pokojích. Dopřejte si tuto naši krkonošskou pohádku v létě i v zimě a nebojte se, je tu krásně na jaře i na podzim. Stačí si jen vybrat vhodný druh pobytu z naší nabídky ubytování.

TÝDEN NA ROUBENCE - pobyt od soboty do soboty, celkem 7 nocí strávených v nádherném horském prostředí. Záruka dostatečného odpočinku od běžných každodenních starostí v jakémkoliv ročním období.

PRODLOUŽENÝ VÍKEND NA ROUBENCE - pobyt od čtvrtka do neděle, celkem 3 noci strávené v klidném horském prostředí. I pouhých pár dnů na horách přináší tolik potřebný relax. Prodloužený víkend je možný pouze mimo hlavní sezonu v každém ročním období.

Koupací sud

POŘÍDILI JSME PRO VÁS
KOUPACÍ SUD
- Protože myslíme na váš odpočinek, u chalupy je k dispozici celonerezový koupací sud. Pro letošní rok také plánujeme postavit venkovní finskou saunu.


Na naší chalupě se v říjnu natáčel debutový
videoklip zpěváka Pavla Callty
. Pavel Callta - Ve hvězdách V jeho singlu „Ve hvězdách“ se objevila slovenská herečka Andrea Kerestešová a také český herec Jarek Hylebrant. Podívejte se, v jak romantickém prostředí můžete strávit dovolenou i Vy. Zkoukněte videoklip k písní Ve hvězdách na Youtube..

Provozovatelem webu je společnost Stáňa a Petr Novotní, která jako správce osobních údajů používá na těchto internetových stránkách cookies za účelem zvýšení uživatelského komfortu, analýzy návštěvnosti i přesnějšímu cílení reklamy.

Více o cookies
Upravit nastavení
Přijmout vše